Toysdaily 玩具日報

查看: 4407|回復: 31

[Hot Toys] 請教有買HT DX02的大大

請教有買HT DX02的大大
應該高追DX02好,定Bid返DX12單好??
因見d人講DX02個Body做得好(無咁肥),而我係門市睇過DX12實物好似有d肥,其實見過兩隻實物的大大點睇==
因見d人講DX02個Body做得好(無咁肥),而我係門市 ...
kuno8082 發表於 20-8-2012 12:51 AM

家陣係虎虎DX02係未跌得好勁呢:p
家陣係虎虎DX02係未跌得好勁呢
Oldcat 發表於 20-8-2012 12:55 AM

咁又唔知,不過我稔住哩個星期去拎batmobile,所以稔緊直接買dx02定等新果隻好==
咁又唔知,不過我稔住哩個星期去拎batmobile,所以稔緊直接買dx02定等新果隻好==
kuno8082 發表於 20-8-2012 12:59 AM

咁梗係等新啦:78:
咁梗係等新啦
Oldcat 發表於 20-8-2012 01:03 AM

X2 比我到會等新!DX02 坐上架車都有困難!
ching~當然入DX12 la,:77:
之前的全膠衫,回彈問題好大,,,想擺下 post 都難,,,
一定係dx12 盔甲既紋理做得細緻d 甲還甲 衫還衫 可動大大提高:74:
多謝咁多位意見~~
咁我等dx12算了~~
唔講我都唔知dx02原來有以上各位講的問題...好彩問一問= =
家陣係虎虎DX02係未跌得好勁呢
Oldcat 發表於 20-8-2012 12:55 AM

都唔係喎,可能D賣家自己都係高追所以企硬~~~~~:34:
因見d人講DX02個Body做得好(無咁肥),而我係門市 ...
kuno8082 發表於 20-8-2012 12:51 AM

一定等新~~~~~~~~~~:74:
我諗唔到理由重會去買返dx2...
頭像被屏蔽
02最大問題係件衫會熔同龜裂
回復 9# kevinwong4ever

個人睇法,有時係要面對現實,除非DX12 很不濟,
否則到出大貨時就好大機會蟹哂, figure 無可能隻隻賺,
hi住走未當娛樂銷費囉, 我都好多時要忍痛,但耍不停入,又空間有限,無計:78:
回復 1# kuno8082
小弟有 Dx 02, 不過唔會再入 Dx 12
樓主大大未有舊既,就當然買新 version 啦 !