Toysdaily 玩具日報

查看: 11451|回復: 13

[玩具攝影] SIC CLASSIC 電腦奇俠動畫版

這套好冷門,我等咗好久才收齊,好高興~~~~

呢set同neo action figuer...果set既造型好似...不過果set又係好難搵..:77:
今朝搭車就係諗緊呢套嘢... 點知一入嚟就見倒佢哋~~~:)
呀?﹗呢套係SIC?﹗真係第一次見﹗小弟孤陋寡聞,有盒圖嗎?
回復 4# 多其

不錯...確是sic

圖form yahoo...:77:
真係未見過
~~~~~~~~~~~~~~
oh!小弟又知多一樣玩具了,多謝教導,不過係幾時出架?真係唔清楚。
What keywoed i can sharch? I want to find some toy about kikaider(anime) long long time...
回復 8# 223456

圖from google

呢對都係好野來...不過好似好少見..可以發光發聲加多關節可動...:77:
回復  223456

圖from google

呢對都係好野來...不過好似好少見..可以發光發聲加多關節可動...:77 ...
老文 發表於 31-5-2013 09:20 AM

這個正好多啊,現在好難找到嗎?
回復 10# huoxingsama

很難講,...當年冧過價,但無買:70:..現在要隨緣而入...haha:56:
回復  huoxingsama

很難講,...當年冧過價,但無買..現在要隨緣而入...haha
老文 發表於 31-5-2013 10:40 AM

請問這款高度多少,我剛剛去日本AMASON見到,但無貨
回復 1# huoxingsama
我只玩過黑魔,會有燈有聲,大概10到11吋高吧!

{:1_231:}
未見過+1,mark for database 廿廿