Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 請教有買HT DX02的大大

頭像被屏蔽
舊的不去,新的唔o黎:58:我都係入新架:77:
頭像被屏蔽
我都有DX02,都要買新的DX12,因可動度高D
DX 02 is rubbish comparing to DX12!!!!!!!!!!!!!!!
要夜眼但少可動, DX2; 要可動加新技術,後bid夜眼, DX12。 當然睇自已budget.:74:
回復  kevinwong4ever

個人睇法,有時係要面對現實,除非DX12 很不濟,
否則到出大貨時就好大機會蟹 ...
Oldcat 發表於 20-8-2012 08:28 AM

但係依家d人唔係咁諗,Dx 12 好大機會蟹,咁多C9同亞基諾兵團出動:he: 到時平平地買多隻先~~~~~~~:$
但係依家d人唔係咁諗,Dx 12 好大機會蟹,咁多C9同亞基諾兵團出動 到時平平地買多隻先~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 20-8-2012 05:34 PM

呢隻有super VIP 價, 我都入多隻:p
呢隻有super VIP 價, 我都入多隻
Oldcat 發表於 20-8-2012 05:40 PM

到時有記得通知聲呀大大~~~~~~~~:handshake:
有 Dx 02, 唔會入 Dx 12:shy:
到時有記得通知聲呀大大~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 20-8-2012 05:41 PM

大家咁話啦。。。。。:71:
頭像被屏蔽
呢個問題其實應該問番自己 有冇開動到收集模式喇 大大

我有02 亦都訂左12

02會放國金配件 SHOW
12用番普通樣                PS:[根本無得轉]:blame:

論質素既 上面好多大大都答左你
DX-12有Christian Bale頭,DX-02冇
本人覺得唔好高追DX-02
多謝咁多位意見,我已經決定唔高追dx02喇= =
其實dx02直接吸引我的絕對係國金果個look,但見各位提出dx02的問題例如坐唔到落batmobile,件衫易摺痕等都令我有d卻步,始終而家高追都唔平= =
我都係乖乖等dx12算= =