Toysdaily 玩具日報

查看: 3781|回復: 12

[個人收藏] 求其影之.....屎忽痕一入魂限sr 合金 BLACK GOD REIDEEN

之前出正常版時已睇過好多CHING 既 REPORT 話呢隻野活動能力好差, 所以之前HK 魂展見到都冇入到, 今次只係早兩星期係yahoo jp bid 緊火車野, 見到同一賣家放緊呢隻全新未開封既 SR 合金, 見個價又唔係太貴就bid 埋, 分攤完運費後約HKD340 :handshake:

開盒後正如之前 D CHING 講一樣活動能力真係好差:80:  不過就咁企係到望落去又真係越睇越靚仔 :handshake:  

附上劣圖數張 :64:

謝謝收看 :64:
外形 面相都好好呀~而且樓主入手價也行吸引:handshake:

我之前都有出過 re卜 ... 我影果隻仲要係 特別錯體版 ... :66:
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-162576-1-1.html
老人家都會一會:34:

外形 面相都好好呀~而且樓主入手價也行吸引
reita 發表於 19-8-2012 18:50

係 ar 呢隻真係比我想像中正 :handshake:
我之前都有出過 re卜 ... 我影果隻仲要係 特別錯體版 ...
Vince 發表於 19-8-2012 20:21

而家攪到我都想搵返隻正常版 :(

你果隻錯版可能好值錢 wor :p
老人家都會一會
williamhychan 發表於 19-8-2012 20:34

最衰個頭唔轉得, 攪到我冇心機擺射箭 post :80:
平的話,買個來過手癮都不錯。
居然買呢隻~~~估您唔到 :(
居然買呢隻~~~估您唔到
黑色三連敗 發表於 21-8-2012 12:27

仲有樣野你估唔到 ar :65:

我bid 左隻 yf-29 同埋 1 set MB 00 :59:

呢兩個月我已收皮鳥, 要11月先可以重新 :70:
最近玩完兩隻勇者SR合金之後
想後追返隻雷登/黑雷登,但唔知邊度有得賣:68:
最近玩完兩隻勇者SR合金之後
想後追返隻雷登/黑雷登,但唔知邊度有得賣
kyo353 發表於 21-8-2012 14:48

ching 隻黑雷登我見旺角添置船仔有, 唔記得係 39x 定 49x 佢放左係個大飾櫃入面, 你可以上去睇下 :64:
ching 隻黑雷登我見旺角添置船仔有, 唔記得係 39x 定 49x 佢放左係個大飾櫃入面, 你可以上去睇下
bbf1125 發表於 21-8-2012 03:03 PM

謝報料,得閒去望望