Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Teaser of Mark I (2.0) / By Plastic Enemies

咁又冇正式計過,不如都應該差唔多。
kafai1978 發表於 20-8-2012 11:56 AM

套戲2008年上畫,隻Mark1差唔多09年出啦。
Ver1我都有,由於ver2分別不大所以無訂,但如果鍾意Ironman而無入ver1,ver2係必入的。
Oh, 謝謝師兄資料. 當時唔知洗唔洗一牛呢?
coltrane 發表於 20-8-2012 12:06 PM

咁就唔知喎,但要以3牛幾高追,就一定唔會囉...!!!!!!!
回復 62# kafai1978

3牛入2只2.0好过啦。。
套戲2008年上畫,隻Mark1差唔多09年出啦。
Ver1我都有,由於ver2分別不大所以無訂,但如果鍾意Ironman ...
童虎 發表於 20-8-2012 12:07 PM

絕對認同,新又好、舊又好,
MK1點都要入隻睇下門口...!!!!
The packing of v.1 MK1 was very remarkable(looks like a wooden case from Stark Industries)
Looking forward for the packing of v.2.........
回復 64# kafai1978
我知啦!我而經比某人毒了!haha^^
明白!我都要學吓師兄你!玩得嚟要思路清晰!
emme 發表於 20-8-2012 01:34 AM

唔好咁講啦:77:
其實到你接到"濫用空間"投訴時就自然有方向架啦:sad:
好想高追反隻ver 1呀:63:
宜家都 3 點半了, 今日仲有機會派貨嗎?
回復 69# coltrane

系拉。。。有无师兄收到电话阿?
好想高追反隻ver 1呀
布魯士 發表於 20-8-2012 03:26 PM

既然新不如舊, 咁咪追囉:34:
看來機會不大lu!!!:56:
Dick.Po師兄冇圖出,應該今日都唔會派喇...!!!!
好彩今日唔得閒去拎.....:34:
回復 73# kafai1978

聽日去囉.....!!!