Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Teaser of Mark I (2.0) / By Plastic Enemies

頭像被屏蔽
希望今日会收到电话啦。。
回復 27# 布魯士

舊版兩腳不能同時"登直"站立, 唔知vER 2.0有否改善....
回復 47# bunchan

等特太耐啦!!!
見隔離台,OMG師兄已經有兩張包裝圖出現,
等埋今日呢邊Dick.Po師兄,就知係咪派貨。
見其他師兄話新不如舊,我又覺得冇所謂,
Ver1時我未入HT坑,更唔會拎3K去追舊款啦。
而家有Ver2.番出,肯定會入番隻收藏。
姑勿論新好定舊好,我肯定Tony樣就一定新好,
Ver1.真係~嘔....!!!!!!!
kafai1978 發表於 20-8-2012 08:57 AM

我都好肯定Tony樣就一定新好!:71:
回復 50# neoneo

米就系lor...所以晤明点解有师兄话新不如久阿
回復 51# bunchan
有時D野好"玄"o既...!!!!!!!
回復 52# kafai1978

真系好"玄"lor......
:56:回復 52# kafai1978

我唔明.......!!!! 我太耐無上td啦!!!!!
回復 54# alan1128
或者咁講啦,如果隻Ver2.真係除左個Tony樣,
同多個地台之外,其他都Ver1.一樣o既,
咁的確係"新不如舊"喇,因為Ver1.已經係5年前o既產品。
咁即係HT五年時間都冇進步...!!!!!
大大有所不知,老師往往有弦外之音的
Oldcat 發表於 20-8-2012 00:31

知己:shiny:
回復  alan1128
咁的確係"新不如舊"喇,因為Ver1.已經係5年前o既產品。
咁即係HT五年時間都冇進步...!!!!! ...
kafai1978 發表於 20-8-2012 11:44 AM

舊 version Ironman mark I 五年前咁耐?
舊 version Ironman mark I 五年前咁耐?
coltrane 發表於 20-8-2012 11:52 AM

咁又冇正式計過,不如都應該差唔多。
coltrane 發表於 20-8-2012 11:52 AM

剛睇番日網,Ver1.應該係2009年8月o既產品。
剛睇番日網,Ver1.應該係2009年8月o既產品。
kafai1978 發表於 20-8-2012 12:04 PM

Oh, 謝謝師兄資料. 當時唔知洗唔洗一牛呢?