Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Teaser of Mark I (2.0) / By Plastic Enemies

新不如舊!我只會對酒先講!
emme 發表於 20-8-2012 12:25 AM

大大有所不知,老師往往有弦外之音的:36:
大大有所不知,老師往往有弦外之音的
Oldcat 發表於 20-8-2012 12:31 AM

師兄你誤會啦!我講笑話我只會對酒先會講新不如舊!並唔係唔同意嘅意思!
言詞間如有得罪布大多多包涵!:64:
2.0重點係repaint個金屬同舊化感,效果係咪麻麻,做乜要攪到咁暗去影...

anyway,我首日單去硬取貨的。
晤知今個星期幾會派呢∼∼
師兄你誤會啦!我講笑話我只會對酒先會講新不如舊!並唔係唔同意嘅意思!
言詞間如有得罪布大多多 ...
emme 發表於 20-8-2012 12:43 AM

老師貴為萬人景仰嘅魔幻攝影大師,唔會介意DD嘢嘅:$
師兄有訂呢隻噴火嘢嗎?
老師貴為萬人景仰嘅魔幻攝影大師,唔會介意DD嘢嘅
師兄有訂呢隻噴火嘢嗎?
Oldcat 發表於 20-8-2012 12:51 AM

師兄我有訂呀!我之前玩下唔玩下!上次 Miss 咗冇訂又唔想後追!今次知返出第一日已訂!:34:
師兄你呢?
師兄我有訂呀!我之前玩下唔玩下!上次 Miss 咗冇訂又唔想後追!今次知返出第一日已訂!
師兄 ...
emme 發表於 20-8-2012 01:00 AM

嚴選之下,有得有失,跳過了:78:
嚴選之下,有得有失,跳過了
Oldcat 發表於 20-8-2012 01:13 AM

師兄收藏豐富!嚴選跳過一定有 Ver.1!:58:
成手都係單 終於有樣野可以玩下:)
2.0重點係repaint個金屬同舊化感,效果係咪麻麻,做乜要攪到咁暗去影...

anyway,我首日單去硬取貨的。
Jimy 發表於 20-8-2012 12:49 AM

希望佢做得好,
好怕會做到 新個隻 classic P 咁....
師兄收藏豐富!嚴選跳過一定有 Ver.1!
emme 發表於 20-8-2012 01:16 AM

咁有無噃,其實除大愛以外,選擇時會主觀地考慮display時同拍攝時嘅侷限性。
所以無訂:78:,而Ver 1 出果時我都未入坑:38:
咁有無噃,其實除大愛以外,選擇時會主觀地考慮display時同拍攝時嘅侷限性。
所以無 ...
Oldcat 發表於 20-8-2012 01:26 AM

明白!我都要學吓師兄你!玩得嚟要思路清晰!
見隔離台,OMG師兄已經有兩張包裝圖出現,
等埋今日呢邊Dick.Po師兄,就知係咪派貨。
見其他師兄話新不如舊,我又覺得冇所謂,
Ver1時我未入HT坑,更唔會拎3K去追舊款啦。
而家有Ver2.番出,肯定會入番隻收藏。
姑勿論新好定舊好,我肯定Tony樣就一定新好,
Ver1.真係~嘔....!!!!!!!
回復 43# kafai1978

我都好心急等緊呢隻呢. 相信好多人同我一樣, 等埋呢隻, 就 mk1 到 mk6 人齊呢.
回復  kafai1978

我都好心急等緊呢隻呢. 相信好多人同我一樣, 等埋呢隻, 就 mk1 到 mk6 人齊呢.
coltrane 發表於 20-8-2012 09:19 AM

我待埋d隻都仲差mark3,4,6:unhappy: