Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sumsum.com

[玩具攝影] <一年後的定位>S.R.合金系列- 超能加爾(by:sumsum)

我都唔小心入咗十幾隻,包括呢隻:70:
主要係勇者王系列:68:
勇者SR 我出幾多入幾多:74:
我都唔小心入咗十幾隻,包括呢隻
主要係勇者王系列
Hiroakiming 發表於 20-8-2012 07:37 PM

勇者王,四個角色我都有入齊!:43:
听落好似好hard sell咁~~~我觉得品质介乎于hg rg之间啦,毕竟比例算喺144~
我同意樓主講法, 佢出得真係好吸引, 我都買左...
自問好鍾意勇者系列, 但真係唔係套套有睇(呢套勇者特急就無睇), 而且錢唔多的情況下, 通常我買玩具一定等d主角出左最強型態先買, 但佢出呢隻野個高可動, 質數又高, 就好似樓主咁講, 好似小型超合金魂咁, 鍾於引到我落搭, 唔理第時佢會唔會出強化型態, 買左普通型先算!!
希望佢真係可以出得齊勇者系列的角色啦(等我唔駛再對住d自動斷手斷腳的cm's)
這款整體作得真的很不錯,非常有氣魄!!
頭像被屏蔽
SR合金同robot魂都係要隻入。

其實,Bandal一直在積極把模型結構的技術溶入成品系列之中