Toysdaily 玩具日報

查看: 2373|回復: 10

[玩具攝影] "Angel or Evil,?"Nendroid x Figma...BRS onWhiteBase

原文地址http://blog.yahoo.com/komoGundamBase/articles/634589/index
多謝大大Ching們支持:77:

到底系人類噶希望...抑話...絕望呢.....Angel or Evil......呢個未到最後都系好難界定噶 ////////

因為入左之前OVA噶畫冊(大陸HJ代理版 .....同埋第一次系Instragram發左張超Crossover噶相.....So先決定出今日噶Post....

OK...Let's Check it

Thx and Vist more

I've got the old version only.  Thanks sharing~~~!
回復 2# gazza1211

:56:舊Ver小弟宜家想收翻...可惜太貴了...宜家等緊TV ver
     Anyway 多謝師兄支持:77:
合體又幾靚喎~

我有這四個,IBRS太貴了,無力入手...
OVA畫冊我都有買~:43:
不過我嗰本係繁體~:35:
合體又幾靚喎~

御姐喵 發表於 14-8-2012 01:16 PM

:63:好毒....最右系邊只啊?!
回復 5# Hard-Moriko

:56:我一開始以為系講TV噶,,,不過算啦..有得收都算好噶啦:61:
好毒....最右系邊只啊?!
kaikazemi 發表於 14-8-2012 01:48 PM

左至右,原版,2035,BRSB,TV版
我不夠5樓的Moriko強呢...
回復  Hard-Moriko

我一開始以為系講TV噶,,,不過算啦..有得收都算好噶啦
kaikazemi 發表於 14-8-2012 01:49 PM

我係喺好耐之買架~嗰陣都未出TV~:)
合體又幾靚喎~

御姐喵 發表於 14-8-2012 01:16 PM

:30:好正好羡慕大大啊......小弟訂左未有得挪TuT
我係喺好耐之買架~嗰陣都未出TV~
Hard-Moriko 發表於 14-8-2012 01:52 PM

:50:小弟系近排先買到簡體版..可惡噶國代竟然推遲左成個月:53: