Toysdaily 玩具日報

查看: 8892|回復: 28

[活動展覽] 齊齊分享 - Tamashii Feature's Vol.4 2012 (VIP DAY 優先場) 超多圖~

話咁快又到咁一年一度嘅魂展Tamashii Feature's Vol.4 2012喇, 今年都係會在九龍灣展貿中心舉行, 將於12/8及13/8兩日開放.....今年主辦單位仲好特別地搞宣傳, 喺11/8晚舉辦VIP DAY優先場, 小弟當然唔會放過呢個機會啦~ 雖然今年場內沒有任何限定商品賣, 但就可以拍照.....而且今年場館地方都算幾大呢, 仲展出好多將會推出嘅商品, 真係令人非常期待呀~

多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
多謝師兄無私分享.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo2joe 發表於 12-8-2012 03:23 PM

唔洗客氣, 最緊要大家睇到心愛嘅野呢~:)
Your photos are great and like to let me have a trip at site. :shiny:Also, the outlook of a cosplay for Saint  is ugly & bad!:72:
Your photos are great and like to let me have a trip at site. Also, the outlook of a cosplay  ...
buzz 發表於 12-8-2012 03:31 PM

有時間去行吓都唔錯呢.....果幾個cosplay好搞笑架.....:DD
Very Good!!! Thank you very much!!!
射手很帥:shiny:處女很索:46:山羊一般:78:
幹啥天馬同仙女很痴漢:66:
Very Good!!! Thank you very much!!!
TD玩具老師 發表於 12-8-2012 07:12 PM

老師客氣喇, 老師應該影得仲多正相呢....:)
射手很帥處女很索山羊一般
幹啥天馬同仙女很痴漢
F.S.飛煞 發表於 12-8-2012 07:41 PM

係呀, EX好正.....希望快啲出晒佢地啦~:$
飛煞兄又唔得閒嚟....如果唔係可以一齊睇到咁多正嘢啦~:he:

人馬Cosplay個張我入左鏡:50: ~~~個背包:p

相比動漫節Gundam模型,真係行得舒服!!影得舒服!!:)

個人最驚起有12" Akiba Red/萌萌Gun/ 痛車實物睇:shiny: ,當然1/1 人辦 例必殺幾張:D

人馬Cosplay個張我入左鏡 ~~~個背包

相比動漫節Gundam模型,真係行得舒服!!影得舒服!!

個人 ...
williamhychan 發表於 12-8-2012 11:17 PM

係長褲果個??:DD 真係咁啱呀......
冇錯今次算行得好舒服了.....如果有限定野買就更好喇~:)
果然影張好多:71:
:34::34::34:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
係呀, EX好正.....希望快啲出晒佢地啦~
飛煞兄又唔得閒嚟....如果唔係可以一齊睇到咁多 ...
ray文 發表於 12-8-2012 11:05 PM

我係指cosplay戈d:DD
不過神話ex的確係正,今個月射手來喇:shiny:
有事來唔到十分抱歉,証明大家無緣:he:
THX!!!!!!:71::71: