Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[Hot Toys] Hottoys--ROBOCOP

有日突然間想回味番套戲 , 即刻買番隻bluray坐鎮下 , 真係希望可以快d擁有 1/6 甚至 1/4 都可以止到咳架 ,  ...
dvddvdhk 發表於 12-8-2012 12:51 PM

呢隻經典~~~~~~~~~~~~~~~:71:
回復  dvddvdhk

你會入埋ED209????
bunchan 發表於 12-8-2012 12:39 PM

如果ED 209靚的話入番隻先
回復 47# kevinwong4ever

新既用晤同物料,個版得既,可能毒到我!
回復  kevinwong4ever

新既用晤同物料,個版得既,可能毒到我!
bunchan 發表於 12-8-2012 01:56 PM

因Robocop大愛,唔大差我一定入:$
回復  bunchan

Thanks~我基本上長開抽濕機,養玩具都好貴⋯
DDDragonball 發表於 11-8-2012 07:54 PM

我都覺抽濕機最好!
I am awaiting for the version 2 ED209 :52:
回復 50# mushroom

敢問大大係小型抽濕機?定大啲個隻?小弟物色緊一啲好又方便既抽濕機.
因Robocop大愛,唔大差我一定入
kevinwong4ever 發表於 12-8-2012 02:00 PM

師兄你實走吾甩都得勒 , ht出機器人都吾會太差 , 惟一係睇價錢定位幾多啫 :35:
師兄你實走吾甩都得勒 , ht出機器人都吾會太差 , 惟一係睇價錢定位幾多啫
dvddvdhk 發表於 12-8-2012 05:18 PM

咁就好喇!! 快D出啦!! ~~~~~~~:no:
回復  bunchan

Thanks~我基本上長開抽濕機,養玩具都好貴⋯
DDDragonball 發表於 11-8-2012 07:54 PM

長開??~~~~~~~~:@
回復 55# kevinwong4ever
夜晚開冷氣抽濕,日頭返工時開抽濕⋯
回復 52# sonsonsun
一般般果隻,sharp 牌子大約三至四千左右⋯
:@古物keep到咁嘅condition,師兄勁呀:71:
回復  kevinwong4ever
夜晚開冷氣抽濕,日頭返工時開抽濕⋯
DDDragonball 發表於 12-8-2012 08:00 PM

好大成本~~~~~~~~~~~~:$