Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[Hot Toys] Hottoys--ROBOCOP

still looks good after all these years.:71:

very looking forward to the new version and his chair too!
原來robo隻腳咁方..
最緊要配個正既頭雕同埋可以帶既頭盔
回復 33# dvddvdhk

如果系咁就真系非常正啊
回復  dvddvdhk

如果系咁就真系非常正啊
bunchan 發表於 12-8-2012 11:32 AM

都要係勒掛 , 以今時ht既技術 , 都吾做或吾想做 , 咁就白白浪費左出 2.0 既目的 , 真係吾該ht生生性性 , 出隻一步到位既產品啦吾該 !!!
Wow !正大大!多謝樓主分享12”,人人好似摟主咁出玩具post就好:73:
回復 35# dvddvdhk

你會入埋ED209????
回復  dvddvdhk

你會入埋ED209????
bunchan 發表於 12-8-2012 12:39 PM

咁又吾會 , 因為吾係太鍾意 , bun師兄你呢 ?
其實我舊呢隻係已經可以把頭盔除下⋯不過我從來都沒有把他除下
有日突然間想回味番套戲 , 即刻買番隻bluray坐鎮下 , 真係希望可以快d擁有 1/6 甚至 1/4 都可以止到咳架 , 哈哈 !!!

其實我舊呢隻係已經可以把頭盔除下⋯不過我從來都沒有把他除下
DDDragonball 發表於 12-8-2012 12:46 PM

我曾經係第二個討論區見過除頭盔既樣 , 一貫初代mms既質素 , 所以好希望佢用依家既技術做一個新頭雕就very good勒 !!!
唔知HT會唔會加戰損造型呢?非常期待:57:
唔知HT會唔會加戰損造型呢?非常期待
don328 發表於 12-8-2012 12:58 PM

嘩 !! 師兄你都好齊同好有愛喎 !!!:71:新呢隻會吾會入呢 ?
嘩 !! 師兄你都好齊同好有愛喎 !!!新呢隻會吾會入呢 ?
dvddvdhk 發表於 12-8-2012 01:15 PM

等緊HT真正出官圖:57:動漫隻辦支鎗好似短左dd
可能要相就放入腳中,希望HT能解決此問題
另外EB隻1/4希望佢爭爭氣氣啦,出得好先考慮
回復 38# dvddvdhk

我已經有久版啦