Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[Hot Toys] Hottoys--ROBOCOP

Oh太大了,冇入。batmobile 我都冇位比佢,只有將佢封印
好正d相:71:睇li 电影公司返出一套戲,ht玩家都會失血一次。:70:
回復 17# Eddie82
但係重新design 個隻robocop 好肉酸⋯
回復 16# DDDragonball

黎緊ED209打算入??
回復 19# bunchan
I think no la. Too many.....i need 停一停,諗一諗⋯哈哈
Robocop我當時都有入 不過我只入左Robocop2
隻手可以轉做Rifle Arm的那隻^++++^
黎緊果隻睇下分別大唔大先考慮入唔入手了
回復 20# DDDragonball

hahahhaha come on :75:
我都等緊佢 , 當年入ht坑時都想後追佢 , 不過後尾都係無追到 , 而家終於等到佢番出 , 希望到時出得好d同金屬 ...
dvddvdhk 發表於 11-8-2012 07:34 PM

我都係~~~~~~~~~~~:35:
回復 21# 電魂
我都係,舊款已經好靚,除非佢出DX
仲以為係新作消息

BTW, GOOD PHOTO!!
回復 25# initial

Hottoys 實會出下年全新robocop 2013 figure.....
但個新design 就麻麻
Keep 得好靚,影得又正!
:shiny:
頭像被屏蔽
回復  initial

Hottoys 實會出下年全新robocop 2013 figure.....
但個新design 就麻麻
DDDragonball 發表於 11-8-2012 09:54 PM

我等緊2.0. 新果隻9成唔會買. :66:
very nice! I am waiting for 2.0!