Toysdaily 玩具日報

查看: 4600|回復: 25

[個人收藏] 求其影之.......EX合金黑吉打1號

呢隻黑吉打早幾年初版出時都想買, 但一問見到要1.5K 覺得貴冇買到, 上年見佢再版但個價已差多係之前兩倍要29XX, 真係唔知我係唔係犯賤反為今次諗都冇諗就科水訂左 :80:

到取貨果日因見到個盒咁Q 大而姑主又話有問題7日內有得換就費事煩冇開盒CHECK 件, 其實之前都有睇其他CHING 話EX 合金d 質數好差係搭車返屋企途中都好驚會買到SAD 貨, 好彩返到屋企開盒都唔發現有乜問題都好滿意 :handshake:

因見其他CHING 話EX 合金好化學而且早幾日又見到有CHING 話隻腳玩兩野就斷左所以都敢點擺POSE, 求其影幾張相就算 :( 以下劣圖勿怪 :60:

係呢到要特別鳴謝齋哥幫我整左張咁靚既 BACKGROUND :64:

謝謝收看 :64:
嘜第一水1.5K咁平?我以為2.3K,因為當年問過但無買.
嘜第一水1.5K咁平?我以為2.3K,因為當年問過但無買.
宇宙之王者 發表於 11-8-2012 04:18 PM

以我記得都係二千幾蚊,冇理由係1.5K,
之前黑三一係誌上限定.
戴了披肩和用綠色胸件型D。沒戴披肩好像很瘦,跟黑Getter印象不像。
有齋哥哥幫你.....你有褔鳥.....:he:
Black Getter 係第一隻EX合金,只按訂單數量生產, 某程度上係想測試市場反應, 實質上亦成功為EX合金打響頭炮....
我個時訂都只係$12XX.... 但當時對我黎講已經相當....:60:
回復 1# bbf1125

小弟也敗了,那個大腿關節....真的一動一驚心.....
要唔要我比d意見你....:he:
以我記得都係二千幾蚊,冇理由係1.5K,
之前黑三一係誌上限定.
DIG 發表於 11-8-2012 19:07

當時係蕉人問個訂價約1.5k 左右, 但果時覺得貴所以冇訂到, 到現貨如冇記錯應該1.8k 都有 :64:
戴了披肩和用綠色胸件型D。沒戴披肩好像很瘦,跟黑Getter印象不像。
gazza1211 發表於 11-8-2012 19:11

冇披肩真係差好遠 :55:
有齋哥哥幫你.....你有褔鳥.....
ekim11 發表於 11-8-2012 19:15

齋哥哥真係好好人架, 佢仲專登攞出黎比我 ar :35:
Black Getter 係第一隻EX合金,只按訂單數量生產, 某程度上係想測試市場反應, 實質上亦成功為EX合金打響頭炮 ...
玩具Joe 發表於 11-8-2012 22:12

係 ar 果時我就係諗可以變形合体果d 合金魂都係1k 左右, 呢隻要1.5k 所以最後都冇訂到, 估唔到而家要比多1 倍價錢買 :42:
回復  bbf1125

小弟也敗了,那個大腿關節....真的一動一驚心.....
coldstone 發表於 11-8-2012 22:14

我都覺得果到真係好恐怖, 果舊膠望落去真係好易斷咁 :(
要唔要我比d意見你....
滴滴仔 發表於 12-8-2012 00:26

........................
我個時都係屎忽痕買來見識下,所以幾個月後已經轉手他人
其實唔係咁鍾意佢既老虎狗面,同埋條腰好似弱左D,好驚佢好易玩斕