Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

我22號單,星期五上去都攞左喎{:2_257:}
回復 1039# 東方無敵

我8月19號單喎,唔係講小呀師兄:no:   
我一個電話都收唔到......
回復 1040# WANOWEN

我係 18號單添. .. . . 由 6/7 至 13/7  行左 3次上去, 佢都唔肯比我攞 . . . .
回復 1039# 東方無敵

係未真ga?但係我尋日打去問仲係16號ge??
回復  東方無敵

係未真ga?但係我尋日打去問仲係16號ge??
crossover314 發表於 17-7-2013 02:34 PM

今日好似有更新喎, 你打去問吓.
有單都攞得!!!{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
又比ht d 員工玩死. . . . .
我攞得…但要同訂野既人排同一條隊,我刻轉身走
我攞得…但要同訂野既人排同一條隊,我刻轉身走
迪捷路貓 發表於 17-7-2013 05:31 PM

今日好多人排隊?
今日好多人排隊?
audiokids 發表於 17-7-2013 05:39 PM

我前晚去的,應該聽日再去過
Dear all C hings~

Just called to confirm, you can go get it with receipt of any date
我17號去都唔比我拎(20號単)而家又全開放•,可惡
hulk 是否全部單都有得派? 我成1月單佢頭先都叫我攞 ~
有冇ching 可以話我知隻hulk腰與大脾胶位係味咁鬆架
老虎拍賣大量hulk放售,咩事??