Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

都唔明點解0的人開訂果時1980都話貴, 但又肯出多一千幾百去買現貨, 助長晒0的炒風!
好想後追,但實在太貴
炒起左$1000 :63:
好想後追,但實在太貴
炒起左$1000
hehahohoha 發表於 29-6-2013 10:43 AM

點解唔訂呢, 通常hottoys 呢 figure 好少機會一出就跌破現貨價, 我都差唔多水尾先走去訂 (1 月尾單), 亦唔介意慢慢等.
我都覺得係.......
無訂到想要就要食炒價
訂左.........寧願到時唔要放番出去

結論係: 我都係呢幾日出去訂鬼左隻超人佢
基本上呢隻HULK一定炒得起:
1. 驚喜大,大家一直都係靠官圖同動漫節的display作買唔買嘅參考,誰不 ...
Daredaddy 發表於 29-6-2013 01:50 AM

第五點非常同意{:1_203:}
回復 1007# Daredaddy

咁多HULK 的戲, HT不會再出嗎 ?
回復  Daredaddy

咁多HULK 的戲, HT不會再出嗎 ?
ivykwong1997 發表於 29-6-2013 12:38 PM

其實HULK係之後嘅電影造型都唔會點變,
而HT今次銷量應該麻麻. 會唔會再出真係好難講.
AVENGERS 2 上影係 2015, 等HT出貨要一年,
即係就算再出都係3年後嘅事喇.
有愛便訂,我不是hottoys忠實玩家,不會逢出必訂,不過Avenger電影系列全都有訂,玩開幾百蚊的兵人,1900蚊真的很貴,為了一套完整,無辦法啦!
但呢到都有好多炒家發放"好後悔無訂" "已經炒到xx牛了" "睇黎要高追了".. 等等的留言 :45:
一笑置之...
客觀睇呢隻真係造算得唔錯,唔係一舊大膠咁簡單
好欣賞HT花心思响BODY手臂上!面頭一層皮膚紋理ge膠包主肌肉body連活動脛&手臂,特別係藏包膠内ge活動脛,好正!同埋lee隻hulk好有份量,好重身!好正。千八係貴咗d,但比起預時以為只係一大硬膠已好有驚喜,而且對有活動手指ge手掌,感覺好好!令到擺d動作加倍自然。
我十一号單七点十五分,仲要等幾耐?
算啦,我放棄啦,真是無咩為咁樣後追比人鋸{:1_229:}
期待中!~~~~希望快d派到我
9月單.........{:2_266:}
Just called.  Still before  8/11 18:00,