Toysdaily 玩具日報

查看: 4124|回復: 34

[Hot Toys] 龍爭虎鬥

小弟想後追ht出既龍爭虎鬥版李小龍,
上阿虎度bid,
有份單body同雙body版,兩隻有咩分別?
請各位ching指教, 謝謝:77:
好簡單咋, 雙boby咪送多一個小龍boby , 可以分開切兩隻囉..
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
小弟啱啱兩日前都響阿虎追咗隻雙波地,一牛七魚八。個人認為同單波地差四魚左右,建議大大買雙波地底玩好多。
入雙Body啦,雙頭雕,
可以display兩隻。
師兄又可以入單body,再買多盒西裝/便服龍,
Body一樣,貴小小,但多D野玩。

比我會買單body, 果時係丫虎全新先1200 再買多個ht出既亞洲body先三舊. 一定平過買雙body版. 單body版都有雙頭雕, 其他配件一樣! 只係少個body
我想問一下, 雙 body 版係唔係兩個 body 都係戰損?
比我會買單body + 笑面龍 + 散買腳掌 + 散買死亡遊戲衫/鞋/雙截棍 = 無敵小龍組合
回復 8# coltrane
No, 另一個無戰損但都有汗珠效果
回復 8# coltrane

一損一唔損,

但好似雙波地兩隻都有做光油點點汗, 另外我唔SURE虎網, 但好似"七"個淨波地賣4魚五, 腳掌另配 (便服龍西裝龍都無腳掌)

樓主提多你一樣野,要bid都唔好幫襯買家k3i_babi,因我見佢都賣緊呢隻
呢間"大雄個friend"一早臭名遠播,生人勿近
回復 12# kevchan1103

我都見到, 多謝ching提醒
回復 5# eddieyik6660

你bid左個靚價, 我而家睇都要一牛九魚先可以成交
入雙Body啦,雙頭雕,
可以display兩隻。
師兄又可以入單body,再買多盒西裝/便服龍,
Body一樣,貴小小 ...
kafai1978 發表於 10-8-2012 12:42 PM

ching真知我心意, 我真係考慮緊你入單body加笑邢龍便服裝呢個做法, 上阿虎bid笑面龍5或6魚, 真係幾吸引。