Toysdaily 玩具日報

查看: 3804|回復: 33

[分享討論] 最愛嘅角色出1/6同1/4,你會買邊個定兩個都買哂?!

我會兩個都買哂,如果同一公司嘅話應該個地台同配件會有些少唔同,起碼個盒都會唔同先,:34:其實真係好鍾意一個角色,我估大部份大大就算出1/18或1/2都會乖乖奉獻..........
嘩,好耐無見rambo兄。

超鍾意都會,但佢出得1/4,頭幾隻都應該係大熱,一定係好多至愛。
batman, joker, ironman一定無死錯人。

我反而好想要1/4 black widows同hulk。
嘩,好耐無見rambo兄。

超鍾意都會,但佢出得1/4,頭幾隻都應該係大熱,一定係好多至愛。
batman, joke ...
Jimy 發表於 9-8-2012 04:51 AM

我等緊隻1/2rambo,希望有生之年可以買到!!!:34:
我等緊隻1/2rambo,希望有生之年可以買到!!!
Rambo 發表於 9-8-2012 04:56

1/1你都要買喇。
1/1你都要買喇。
Jimy 發表於 9-8-2012 05:08 AM

1/1人口統計會唔會計多一個成員架:34:
1/1人口統計會唔會計多一個成員架
Rambo 發表於 9-8-2012 05:17

唔會,因為買完返屋企老婆會斬死,1加1再減1,人口無多過。
I bought both too! haha~ :34:
如果講TDK, 有入dx12, 但見到1/4,都係忍唔住,
真係兩樣野嚟:help:
如果講TDK, 有入dx12, 但見到1/4,都係忍唔住,
真係兩樣野嚟
Oldcat 發表於 9-8-2012 08:38

同路呀,ching:63:
同路呀,ching
布魯士 發表於 9-8-2012 08:40 AM

wa, 竟然可以有幸同老師同路呀:63:
1/4 太大,家中無位display :63:
只好主力玩 1/6
如果出 ironman 1/4, 我會入嫁.
好似batman一樣,無法自制下兩隻都入曬:63:

如果出個噤既 1:6 Mr. Olympic 版 ,小弟都買 !!!!

1 : 6 裸體 Terminator  !!!!!! , 依家都仲等緊 HT 出ga!!!!!!!!
出iron man的話必入