Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 最愛嘅角色出1/6同1/4,你會買邊個定兩個都買哂?!

1/1 black widows:p
1:6就通常都買,因為收藏/Display較易,
但1:4就要嚴選喇,始終咁大隻,
地方有限,放幾隻就Full喇....!!!!!
嘩,好耐無見rambo兄。

超鍾意都會,但佢出得1/4,頭幾隻都應該係大熱,一定係好多至愛。
batman, joke ...
Jimy 發表於 9-8-2012 04:51 AM

1:4女角,我都好期待,
但1:4Hulk就.....,而家1:6都好似成60cm高,
如果1:4咪成半個人咁高....??????
真係地方同體力o既考驗....!!!!
Will buy both if I really like the character.
會. T-800~ ................. Batman................... Ironman Mark VI .....  

其實NECA Predator 都好正, 不過有元祖就算了...:handshake:
1/4 batman 要配 1/4 batmobile:63:
我都會買哂兩款:he:
頭像被屏蔽
以一個普通人型figure黎計,1/4打橫計度其實唔會阻太多位,反而要預佢高一半就真,我屋企玩開大大隻嘅大膠,個櫃絕對歡迎1/4進入!!!
batman 1/6 同 1/4 都有入晒 , 如果出 1/4既 ironman 就要死比 ht 多一次 :30:
回復 15# joshuakit
我都係!我諗所有大大都會!:handshake:
同路呀,ching
布魯士 發表於 9-8-2012 08:40 AM

分义路呀,老師~ :63:
两个都买塞...
两个都买赛........................
两个都买赛........................