Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Batmobile

C兄HT比唔比你CLECK燈呀?
呢部車配 batman, 真係勁型, 師兄會就咁放出來 display 嗎?
回復 1# kmtang

好正呀!!!!!! CHING 請問你幾號單呢????
回復 6# bunchan

真係好毒! 加埋本書!真係要入一入戒毒所先!!!:44:
好正我唔知要等到几时????
Eddie82 發表於 8-8-2012 23:04

師兄幾號單?
C兄個POST太正了同GORDON坐埋一齊真係好美

JOKER係後面都好殺食

只能說,C兄我好羨慕你 ...
alviss 發表於 8-8-2012 23:11

Thanks, 我之前都好羨慕呢架, 而家了左件心事
Gorden 坐車都好型啊
babycar 發表於 8-8-2012 23:14

Batman Begins Gordon 坐車都好型, 所以搵埋佢客串!
正車正相,呢架車DESIGN一流,裝甲感強,
可惜小弟無錢無位.......唯有上黎䏲......
niknay 發表於 8-8-2012 23:18

我都好鍾意呢個DESIGN, 夠霸氣, 1989又另一番味道, 所以都訂埋
請問個外箱係咩尺寸????想預地方擺.........
我很快 發表於 8-8-2012 23:22

我拎之前都check過, 好似8x X 4x X 5X cm, 實際數字要返屋企check盒
隻BATMAN好難先塞得入去SEAT位...
illuse 發表於 8-8-2012 23:52

係, 頭又甩咀又甩, 攪左好耐...
Great photos sharing.  Too bad my love for Batman started too late and did not preorder this and now ...
Wtong23 發表於 9-8-2012 00:02

I got at a fd never play ht. He called me when i post photo ask me where to buy, But when his wife find out how big it is in my photo. She stopped him. Be careful bro!
好圖~
個包裝簡約得有點過份
haha_muse 發表於 9-8-2012 00:27

係, 我虎虎見到之前個盒好型
真係成張飯枱咁大,勁呀
freelander77777 發表於 9-8-2012 08:25

我張飯檯要伸埋先影到呢輯
依架嘢, 昨晚由開箱至裝定風翼, 攪左我成粒幾兩粒鐘, 屋企老虎炸晒形, 故唯有停左唔玩住, 免得車毀人 ...
玩物者 發表於 9-8-2012 08:35

所以我都要第二日先出到相, 太大攪太耐
C兄HT比唔比你CLECK燈呀?
brucehung 發表於 9-8-2012 08:57

唔俾, 拎完即走