Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Batmobile

回復 165# kmtang

巨物貨量少.....無計啦.....!遲幾日會post相!希望師兄多多支持!
回復  kmtang

巨物貨量少.....無計啦.....!遲幾日會post相!希望師兄多多支持!
alan1128 發表於 16-8-2012 15:15

等睇新車落地靚相!
回復 168# kmtang

師兄之前好似都有post相.....如果無記錯!
回復  kmtang

師兄之前好似都有post相.....如果無記錯!
alan1128 發表於 16-8-2012 15:18

而家呢個post就係我出的.........
回復 170# kmtang

HAHA!!!!成日都唔留心上堂......sorry師兄!!!!:DD
大到無倫......................
大到無倫......................
denniskwong 發表於 16-8-2012 15:25

1989果架重大, 到時都唔知點算
我都係yahoo高追單。。。好後悔點解開頭唔訂。。。今日先拎到張單,但係又未得閒出去拎車住。。。咁多位師兄想問有冇話要幾多日內要去攞車架???
無記錯是30日

我都係yahoo高追單。。。好後悔點解開頭唔訂。。。今日先拎到張單,但係又未得閒出去拎車住。。。咁多位師兄 ...
pennys824 發表於 17-8-2012 12:00 AM
日日見架車真係好想要....
但一黎屋企人實媽媽聲.....二黎Batpod都已經要諗點擺既情況下更加唔知點容納Batmobile...
而且當初唔得閒訂....而家就算解決到以上問題都要高追單....更有可能越黎越貴....
好想要呀.....:63::63:
日日見架車真係好想要....
但一黎屋企人實媽媽聲.....二黎Batpod都已經要諗點擺既情況下更加唔知點容納Batmobile...
而且當初唔得閒訂....而家就算解決到以上問題都要高追單....更有可能越黎越貴....
好想要呀.....:63::63: