Toysdaily 玩具日報

查看: 19898|回復: 119

[分享討論] 分享第二日攞 BATMOBILE 初體驗 + 雞車電話p.6

未真正攞過真係好攞命. 不過:
* 8:30拎, 3/4個人訂野啫.
* HT一早幫客縛尼龍繩, 一比完尾數即攞走.:71:
* SALES會比張咭仔連EMAIL報告問題,attach 相就得,唔須要拎成部野返去,:71:
* 我無攞車仔, 有玩開健身都要左手換右手再熊抱個盒由3/F到地面 (下面有相... 唔係熊抱) :72: 我終於明點解THE BAT 會叫停... 迷彩都係唔訂囉, 又攞多次命咩... :70:
* 其實落到行人專用區條路夠闊無嘜問題, 只係沿登打士街往廣華方向截的士時,前後比3個人快我一步 (唔係HT玩家),最後邊待邊行到街尾截, 花了15分鐘等/搶的士呢. :30:
* 往新蒲岡都係$45, 行旅費+$5. 不過件野無可能放落車尾, 因為車尾箱時時唔係吉曬. 我放落後坐要攬住佢坐.
希望幫倒未攞又未攞O過O既大大們:60:.

昨日瘋狂一入, 又可對比個箱大細...

(後記, 小小奇怪我19號第一日單竟然第二日下晏(即尋日)先打比我, 點解?)
頭像被屏蔽
師兄!你個個好似係迷理倉!你租左個倉放?
多谢你既情报, 期望你既靚相。。。。
入倉?? :@開嚟影下相post 上嚟嘛!!~~~~~~~~:p
我終極夙願係買樓, 最好3房, 其中一間美其名係書房, 其實DISPLAY玩具. 依家會DISPLAY係倉先. 自己對一D figures 有愛, 唔捨得丟盒, 次愛的也存入倉. :52:

依家屋企租人又細又有細路, D 大愛 figures都係放公司. 但呢個BATMOBILE太大放唔掂... 所以存倉係緩衝之計. 我都係拖了成年先開, 開了一個月就出BATMOBILE, PERFECT TIMING~ :73:
依家放暑假睇住D細路,:45: 我都係等人開POST影靚相先, 唉架車係度, 但BATMAN TDK 係公司, 麻Q煩... 下週先有得試玩檢貨.

尋晚開Batman & Daredevil都唔夠時間. 胡廸都未玩. BATMOBILE 拆箱都唔夠時間.... :43:
我終極夙願係買樓, 最好3房, 其中一間美其名係書房, 其實DISPLAY玩具. 依家會DISPLAY係倉先. 自己對一D fig ...
darknight 發表於 8-8-2012 09:29 AM

咁祝大大早日完成買樓心願!! 整埋個終極神櫃嚟display晒D 珍藏出嚟!!~~~~:77:
Thanks for sharing.
Support!
I just rented a mini storage yesterday for the same purpose LOL

我終極夙願係買樓, 最好3房, 其中一間美其名係書房, 其實DISPLAY玩具. 依家會DISPLAY係倉先. 自己對一D fig ...
darknight 發表於 8-8-2012 09:29 AM
回復 7# darknight

大大影後公司點放嘅相黎分享下丫...?!
我第一日單,第一晚收到電話,不過我未有時間去拎
真係堅大盒喎:36:
多謝分享:64:
似乎真係要揸車輛去攞先得喇!:30: thx ching sharing

師兄, 我同你既目標都係一樣想買層三房....不過而家 d 樓價 :no:
回復 8# kevinwong4ever

不過依家攞曬首期買玩具~~~~~~~ :66:
而家d所謂三房都未必可以放得落架Batmobile!:67: