Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 分享第二日攞 BATMOBILE 初體驗 + 雞車電話p.6

[quote]回復  terry1997

我都係去葵芳, 車費除2大家平
回復 56# vicksuen
我30/1單,吾知ching幾號呢?如果夾到當然好,又有伴
o no ! my 21/01:oh::unhappy:
有冇師兄知道係咪重係派緊19號單jar??
30/1 brothers, me too. i could drive u back to kwai fong. then i go to yuen long
回復 52# 陳小明

皆旺返新貨, 格價後地牢左轉第二間之平, 0.26k:36:
回復 49# neo.L

邊個有頭髮想做 辣 lei...:56:
回復 54# terry1997

唔好睇小... 好金架~ :68:
回復 57# gtfan

時昌實用平方21呎. 0.52k. 不過不同地區收費有調整. 儲存易計立方尺, 不知所謂, 搶$$$$ :70:
回復 58# 麥師

咦, 有同志, YEAH~~~~~~~~~~~~~ 約埋一齊玩?! 下次一齊SHARE 雞車~ :61:
回復 59# 弄內洋太

唔係O既, 就好似你買HT, 再買LV比佢順順氣. 何況買樓咁Q貴, HT算係嘜? :)
回復 65# 你好

好兄弟~~~~~ 四海皆兄弟, I LOVE U MAN∼ :35:
回復 10# DreamWorks

在公司僭建。。。 

回復 72# darknight
如果係同一日單,又順路嘅,車埋大家都係TD嘅兄弟無問題。:64:
仲可以一齊傾吓架車,一齊Check㖭!

(一月三十日單嘅兄弟快啲報名喇,我計過,我架車應該放到三架Batmobile。四架唔知得唔得呢?)
當然,我係唔會三唔識七,喺Hottoys同人講話車埋你好唔好嘅:47:

回復  DreamWorks

在公司僭建。。。 
darknight 發表於 8-8-2012 08:31 PM

哇,劏房呀!:66:

其實好正,如果係我嘅就好喇:52:
恭喜樓主~ 實物真係唔小野~~~ 期待日後開箱 :71: