Toysdaily 玩具日報

樓主: mingming914

[其他] 劉翔出左局,好想喊!!

x 2
我估佢永遠都唔想再睇返段片至真....
rarityraider 發表於 9-8-2012 08:51 AM

好似以前讀書個陣, 為咗追心儀的女神, 引起佢注意, 做咗好多低能野引佢笑, 個時覺得無乜野, 大個咗睇番當年的相和影片, 都頂唔順自己當年做乜做咁多低能事.
(尤其是見到當年的女神, 而家變了一個肥師奶, 更加覺得自己當年做的事更加白痴, hehe.)
劉翔.又跌到..單腳跳全程..吻別欄架.....算la...都係唔好講我個人意見...會被插的
老文 發表於 8-8-2012 01:45 PM

做戲都搵 D 影帝教下先啦~
佢比祖國講到自己好似中國人的希望咁
但講真, 佢真係專業 , 其實都可能知自己其實未夠班 ~
08 可以呃一次 . 12 又呃 ....... 唉 !
回復 46# cliffordchan107

你一提起,我又諗番..我當年真係有寫過情信呀...果時小二..:34:
回復  cliffordchan107

你一提起,我又諗番..我當年真係有寫過情信呀...果時小二..
老文 發表於 9-8-2012 11:32 AM

老文兄你仲記吾記得當年寫的內容? 會唔會係咁:

親愛的同學小珠:

小珠同學, 你好嗎? 我很好;
你愛我嗎? 我愛你. 我們不如一起結婚吧.

愛你的小文上
回復 49# cliffordchan107

唔太記得了...應該有太陽同月亮之類la:35:
回復  cliffordchan107

唔太記得了...應該有太陽同月亮之類la
老文 發表於 9-8-2012 11:53 AM

1. "妳是我的太陽! 妳是我的月亮!" 還是,
2. "我是太陽! 妳是月亮! 有妳無我, 有我無妳!" 抑或,
3. "我是太陽! 妳是月亮! 沒有我照(顧)妳, 妳早就不存在了!"
回復 51# cliffordchan107

應該係...(你是我的一幅"太陽"之牙模型,我一定砌硬你/硬砌你,即使砌到"月亮"幪面俠出來要制服我,也不能改變我對你的愛)..應該係咁上下:34:
回復 47# 白鳥勝子

我既睇法係:

自己既狀態自己應該好清楚。
狀態或被傷患影響了,
咁繼續比賽還是臨場退下好呢?
臨場退下已經用過了,
繼續比賽明知會輸,甚至會輸得幾難睇...
咁用乜方式會令世人容易接受呢?
一死以謝天下兼可換來掌聲?

當然,我覺得所有野都唔係話佢一個人可以決定想點做就可以點做既...