Toysdaily 玩具日報

樓主: mingming914

[其他] 劉翔出左局,好想喊!!

回復 29# liverpool_chu

就算如果我有講錯都洗唔咁呀,唔怪之得個12”區會變成咁。
多謝提醒!
     就算如果我有講錯都洗唔洗咁呀,唔怪之得個12”區會變成咁。
頭像被屏蔽
why so series!
您的長度不符合要求。
樓主明明自己硬膠在先.
俾人進言兩句就自己幼稚話人幼稚.
幼稚的確令你充滿希望
supermodehk2 發表於 8-8-2012 12:40 AM

嘩,師兄呢句正”幼稚的確令你充滿希望”,又學到野:71:
回復  liverpool_chu

就算如果我有講錯都洗唔咁呀,唔怪之得個12”區會變成咁。
多謝提醒!
你我他 發表於 8-8-2012 12:22 AM

唔好噤認真==我睇唔明你打D咩先攪個GAG姐....Why so serious...
下下講一大編離題野,之後話想隻野出公仔咁就得。
我都講一大段野罵政府,之後話我想長毛出公仔都得啦!
在下嘅"溫馨提示" 旨在提醒新加入TD嘅大大,免至post
被移走或鎖上,TD 自由度好大,但亦要留意版規:78:
下下講一大編離題野,之後話想隻野出公仔咁就得。
我都講一大段野罵政府,之後話我想長毛出公仔都得啦!
akiaki 發表於 8-8-2012 01:54 AM

:66::66::66:
呢招正, 以後開post係咩區都兜得到:66:
e.g.開係美系英雄討論區, "希望有公司會出劉翔既美系玩具" :66:
劉翔.又跌到..單腳跳全程..吻別欄架.....算la...都係唔好講我個人意見...會被插的:42:
劉翔.又跌到..單腳跳全程..吻別欄架.....算la...都係唔好講我個人意見...會被插的
老文 發表於 8-8-2012 01:45 PM

我想我的個人意見可能同你有D近了...
昨日我都問緊今年劉生會唔會跑.
頭像被屏蔽
劉翔.又跌到..單腳跳全程..吻別欄架.....算la...都係唔好講我個人意見...會被插的
老文 發表於 8-8-2012 01:45 PM

對呢, 有點...OVER, OVER, 再OVER,
其實我是同情佢的, 好多野可能都唔係佢意願去做,
有時覺得, 中共某些教育和價值觀, 是有點"扭曲"了人性似的,
可能事後劉翔睇番自己的片, 都會問番自己:[我頭先做乜鬼野?]
連續2屆"溜場", 今屆仲咁"感人":71:
對呢, 有點...OVER, OVER, 再OVER,
其實我是同情佢的, 好多野可能都唔係佢意願去做,
有時覺得, 中共 ...
cliffordchan107 發表於 8-8-2012 11:21 PM

x 2
我估佢永遠都唔想再睇返段片至真....:67: