Toysdaily 玩具日報

樓主: mingming914

[其他] 劉翔出左局,好想喊!!

得罪的講句,小弟無咩期望佢會勝出。事實上現在已經有幾個勁人出了。
頭像被屏蔽
回復 14# supermodehk2

我唔知邊個陳茂你,我只知道如果出有名既運動員FIGURE一定好受全世界玩家歡迎
如有得罪or踩到你條尾,敬請原諒:64:
曾經有人講過,劉長係簽左讚助,要比賽交貨,但係比賽又知贏唔到,所以就次次都出場之後傷出,有贊助費,又贏得同情同掌聲,贊助商又賣到廣告,winwin雙贏:he:
個個都講奧運,咁我要林丹同何姿12":handshake:
回復  Oldcat

我講緊希望劉翔出figure喎!!! 大師兄!!
mingming914 發表於 7-8-2012 10:10 PM

哦!係咩係咩?幾時呀••••••:?
回復 19# liverpool_chu

咁佢原本跳返入去休息室,之後諗一諗又跳返出黎比賽場跳完個賽道,咁咪講得通,因為邊個跑第一冇嘜人理,邊個仆底就知
回復 21# Oldcat

我對眼睇清楚
"我講緊希望劉翔出figure喎!!! 大師兄!!"
回復  Oldcat

我對眼睇清楚
"我講緊希望劉翔出figure喎!!! 大師兄!!"
mingming914 發表於 7-8-2012 11:32 PM

係囉係囉!加返”你希望”幾時囉:p
版主真係多野做.........
版主del我個post吧
費事俾d幼稚無品既人話
講句野都唔得,真慘...

淨係個TOPIC "劉翔出左局,好想喊!!" 已經同Figure無關
第一眼睇完 只係聯想到閣下既心情多過隻FIGURE
唔係講完一大堆九唔搭八既野 最後加句想佢出FIGURE就叫有關
版主del我個post吧
回復  liverpool_chu

咁佢原本跳返入去休息室,之後諗一諗又跳返出黎比賽場跳完個賽道,咁咪講得 ...
你我他 發表於 7-8-2012 11:28 PM

你係咪有語癌 :cool:
頭像被屏蔽