Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[劇場創作] (大黃蜂劇場) 衛蘭式的變形--janice's transformation

一定是加工的, 瑜加高手可能做到未定, 但是衛蘭一定做不到,
而且衛蘭最瘦的時候, 也沒有相中身形般幼, 明顯是KEY出來的呢.

(不過大黃蜂卻是貨真價實的完全變形, 童叟無欺, 絶無任何加工成份~~)

...
老文 發表於 8-8-2012 05:18 PM [/quote]
我笑了~~~ :71:
thanks for the post~ :78:
好有創意,原來我以為大黃蜂唔識講野(好似系來地球的時候,撞壞左),原來大黃蜂唔識變形,:DD,借問聲,個封面系咪好耐之前?感覺衛蘭好瘦,如果做到呢個動作好唔簡單啊,同宜家好唔同。
好有創意,原來我以為大黃蜂唔識講野(好似系來地球的時候,撞壞左),原來大黃蜂唔識變形,,借問聲,個 ...
bond123 發表於 8-8-2012 07:33 PM

憑記憶應該都幾耐了, 當時好像衛蘭妹妹還未出事, 發生吸毒事件, 不過當年這個封面一出, 無人不覺得騎呢, 金句天王唱片公司的宣傳手法有時都幾令人費解~~
:74:多謝分享,好得意呀
憑記憶應該都幾耐了, 當時好像衛蘭妹妹還未出事, 發生吸毒事件, 不過當年這個封面一出, 無人不覺 ...
cliffordchan107 發表於 8-8-2012 11:10 PM

我都覺得好騎呢,有種怪,但講唔出,還有好似兩個人做呢個動作咁。
死...諗起色戒的湯唯同偉仔:35:
死...諗起色戒的湯唯同偉仔
老文 發表於 9-8-2012 01:41 PM

喂, 老文兄, 老實說色戒我還未看過, 好奇一問, 湯唯, 是否.................很黑?
(我講佢對眼同頭髮)
我都覺得好騎呢,有種怪,但講唔出,還有好似兩個人做呢個動作咁。
bond123 發表於 9-8-2012 01:14 PM

對, 就像是兩個人做的"合體技"~~
回復 23# cliffordchan107

色戒..一定要睇...如果唔係你就唔知佢是否真的"很黑"了!當年我入戲院睇的..真係好黑...還有那久久未能釋懷的感覺...還殘留著:43:
對, 就像是兩個人做的"合體技"~~
cliffordchan107 發表於 9-8-2012 02:29 PM

“合體技”。。。師兄好似話中有話,令我霖起師兄那個創作劇場“義嫂豪情”:DD,幾時會再請光頭佬出來擔當主角或客串下?
大黃蜂學Janice變形好好笑!多謝分享!
衛蘭is one of theTransformers......
“合體技”。。。師兄好似話中有話,令我霖起師兄那個創作劇場“義嫂豪情”,幾時會再請光頭佬 ...
bond123 發表於 9-8-2012 08:12 PM

謝謝大大你的支持和還記得我過往的劇場, 光頭佬近期也有客串一些劇場, KILL TIME時間不妨一看:

http://toysdaily.com/discuz/thread-189351-1-1.html
< 莊周夢蝶 . 光頭夢熊 > 另加棋魂精品分享

http://toysdaily.com/discuz/thread-188950-1-1.html
(虎咁威劇場) 光頭佬的脆弱心靈

http://toysdaily.com/discuz/thread-186792-1-1.html
(第一身射擊劇場) 善良的槍 麥加登
謝謝大大你的支持和還記得我過往的劇場, 光頭佬近期也有客串一些劇場, KILL TIME時間不妨一看:
...
cliffordchan107 發表於 10-8-2012 05:50 PM

好,多謝你d故事鏈接,感覺師兄的故事很有創意和&#21843;發,最近比較忙,壓力也很大,等我忙完這段時間再慢慢睇,可以幫助我減壓