Toysdaily 玩具日報

查看: 10767|回復: 46

[劇場創作] (大黃蜂劇場) 衛蘭式的變形--janice's transformation

:66:
原來係咁樣變型~
衛蘭呢個封套,確實趕客:35:
衛蘭呢個封套,確實趕客
老文 發表於 7-8-2012 01:09 PM

對, 地球人唔多接受到咁樣的封面,
但係如果拎去變形金剛的斯比頓星賣,
可能賣斷市都未定, HEHE~~
看到標題想到了某天王的金句, 以為大皇蜂要變成電單車XD
衛蘭原來都係變形金剛:66:
手榴蛋包飯 發表於 7-8-2012 04:15 PM

黎明的金句? 好想知是哪句呢~~
衛蘭原來都係變形金剛
jojokit 發表於 7-8-2012 04:33 PM

對, ROBOT MODE是"衛蘭", WEAPON MODE是"丫叉", 像不像"丫叉"?
手榴蛋包飯 發表於 7-8-2012 04:15 PM

I wanna know too!
對, ROBOT MODE是"衛蘭", WEAPON MODE是"丫叉", 像不像"丫叉"?
cliffordchan107 發表於 7-8-2012 04:37 PM

I couldn't stop laughing, laugh me die!!!! BTW, I like your [WEAPON MODE是"丫叉"]
I couldn't stop laughing, laugh me die!!!! BTW, I like your [WEAPON MODE是"丫叉"]
70's 發表於 8-8-2012 01:14 PM

謝謝, 有時我在想, "瑜珈"和"變形"可能是一體兩面的東西, 只是大家叫法不同.
衛蘭圖中的瑜加動作, 可能比以前不少變形金剛變形更加複雜呢, 哈哈~~
黎明的金句? 好想知是哪句呢~~
cliffordchan107 發表於 7-8-2012 04:36 PM

沒記錯的話是"衛蘭仲肥過部電單車".
沒記錯的話是"衛蘭仲肥過部電單車".
手榴蛋包飯 發表於 8-8-2012 04:58 PM

哈哈, 謎底揭開了, 謝謝大大提供"金句王"的"冷笑話".
("金句王"可以得到李力持簽名<真係笑話>一本.)
很爆的說﹗我讚同了﹗﹗﹗

其實張圖係電腦加工?..定係佢真係做到呢個動作?..好想知:77:

謎之聲...做到佢男朋友就幸福了..........