Toysdaily 玩具日報

[新品消息] (香港到著) DC Direct, Arkham City Series 3

早成個月有多...
我等下個月正式出先(笑)
ARKHAM CITY呢個系列正
回復 16# vcleopang

ching要追追arkham asylum系列wor :58:
回復 17# Assassin
其實都要,
上集AA系列Zsasz , Poison Ivy, Bane, Joker & Scarface, Scarecrow.
呢幾隻今次應該唔會再出.
不過應該邊度搵...
今日係現時見到Zsasz ONLY...
雖然Arkham asylum同Arkham City既FIGURE 整體上都算出得唔錯, 但有D角色出到黎個效果真係唔係幾接受到.
如Poison Ivy, 個團打風既頭髮:ice:
情願搵Secret files series 3 Poison Ivy黎取其位置 :)
今日去左皆__度問,話剩係返左batman同企鵝,其他要九月先到。。。
請問各位大大,呢個系列隻batman大約幾錢隻?
woowoobb 發表於 8-8-2012 10:41 PM

woo大,我見約$16X!!!
woo大,我見約$16X!!!
base 發表於 11-8-2012 01:13 AM

唔該base大大~~~~~~~~~~~
行貨到了!!!
這次代理商進的好少~~~~~~~~~~~~~~~~~
塗裝有進步:71:

THANK YOU !:78:
回復 24# hhbto

Titan 小丑也到港了, hhbto大有入貨嗎?
回復 26# nesidoh

泰坦小丑 TW 行貨還沒發...
可能太少人訂
運送就慢慢了:31:

JOKER買了不過唔捨得開:die:
這一DC系列做的很棒....
很後悔 阿卡漢療養院的 SERIES 1 , 2 (有阿BANE) 遲遲未入手.....
現在根本買不到啊:sad:
回復 29# hhbto

噢 ...... arkham asylum series 1,2 而變為神物 :Q