Toysdaily 玩具日報

查看: 10090|回復: 39

[新品消息] (香港到著) DC Direct, Arkham City Series 3

無記錯應該比預計時間早左

今期最出色既係....... 兩隻小丑, 哈哈

p.s. 好開心有香港代理, 雖然都已經加哂價

很期待!
白色衣服的是死亡天使
好像是漫畫中幫BATMAN在斷背療傷期間打敗BANE的人
:78:
小弟今日都去左囉貨 ~ 的確係正 :71:
BATMAN終於變返黑衣人了 :$
很期待!
白色衣服的是死亡天使
好像是漫畫中幫BATMAN在斷背療傷期間打敗BANE的人
hhbto 發表於 6-8-2012 09:41 AM

非也, 呢隻係後期嘅黑人版本, Michael Lane.

的確, Arkham City game 入面混合咗舊Azrael嘅配色, 同新Azrael嘅聖十字軍theme.
入了一隻Azrael, 一個字--正!!!
可惜冇咗Jean Paul 果種霸氣
呢SET散買買左BATMAN同忍者大師
BATMAN就等左幾SET 終於出黑斗篷 正!

不過忍者`大師就有D失望 個樣上色比較差
仲有隻腳小腿痴實左冇得郁?(定係真係太實扭唔倒) 我扭過好多次都唔得
仲要痴到內八字比我:72:
呢SET散買買左BATMAN同忍者大師
BATMAN就等左幾SET 終於出黑斗篷 正!

不過忍者`大師就有D失望 個樣上色 ...
白武男 發表於 7-8-2012 08:02 PM

師兄試吓用熱水滲吓佢可能會郁得番
回復 1# nesidoh

最出色係兩隻小丑? 樓主說笑還是認真?
師兄試吓用熱水滲吓佢可能會郁得番
woowoobb 發表於 7-8-2012 11:25 PM

唔該師兄
今日想用暴力拆對腳出黎想痴過 拆完對BOOT 用用下暴力先扭得郁 原來關節係個膝頭果度
總算唔洗內八字咁"那"型 隻忍者大師加番分
企鵝~~~~~~~~~is great~
頭像被屏蔽
好想快d有batman圖睇

我都買左batman,雖然己有上集瘋人院的batman,但新呢隻的色真係上得好,不論面相及眼都似足game,做得好真!唔計教可動的話真係你值得一入!
回復  nesidoh

最出色係兩隻小丑? 樓主說笑還是認真?
aockyo 發表於 8-8-2012 02:47 AM

我可能誇左d, 哈哈、我個人覺得兩隻小丑表情最到位啫
請問各位大大,呢個系列隻batman大約幾錢隻?