Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoy Ironman同好吹水/分享討論區(開心討論,搞事勿進)

回復 12# bunchan

貨期真係信一成都死!!
回復 13# kafai1978

可動性已經大有改良.....見gantry隻mark 4已經進步左!
回復 14# coltrane

過左就唔好追啦!!!!
回復 16# kafai1978

換貨最麻煩!!!
回復 17# bunchan

好似lightcycle時件咁真係大鑊d......不過我諗唔會再係咁掛!!
回復 19# kafai1978

講真追得既都要抱住比人呃既心態.....追黎做咩呀!!!
回復 20# 電魂

係架....我有機會囉隻mark vii黎改!

回復 5# kafai1978
賽車衫Tony!我都好鐘意!:71:

回復 68# jackie1011

死圖....睇唔到!!
Kafai CHING, NICE TOPIC~~~

我都讚同TONY 發光BODY, 賽車衫, 靚底褲...

週邊野係個個DISPLAY盒, 佢ANNOUNCE過, 但又無哂影...

新意見我想佢出下場境...例如第二集個樹林境咁....其實, 幾塊紙板砌個盒, 幾棵膠樹, 幾個類似MARK VI個地台組合下都好吖...佢地無理由諗唔到, 個人意見, 當隻FIGURE本身去到樽頸位時, 諗下週邊野係大勢所'吹'...
咢高個頭
身唔夠厚
紛紅底
出掌

一直唔改都無用
回復 69# alan1128
OK!睇到了!:71:
我要等佢出1:4!!!!!!一定要出!!!!
回復 73# alan1128
1/4我都要入!不過都要睇下同1/6有咩分別!
回復 70# theredsneverdie
我都好想出TONY發光BODY,我見YAHOO有自製,不過我想要三角心口燈!