Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoy Ironman同好吹水/分享討論區(開心討論,搞事勿進)

回復 12# bunchan
等~都唔係問題,
等到喇,又延遲,
Ok...等~終於等到佢派貨喇,
o的QC衰到冇朋友...想點~????
回復 16# kafai1978

系拉。真系有时等到无晒瘾lor......
回復 16# kafai1978

同埋都已经有甘多做ironman既经验,都仲系有少部分问题未能修改好gum
我今年先開始玩 12", 就係因為 Ironman 吸引我. 可惜入坑太遲, 有幾隻要高追.

宜家最想 monger 快  d 出 ...
coltrane 發表於 6-8-2012 01:38 PM

師兄,高追左邊幾隻呀...????
唔係因Avengers而入坑呀....?????
如果係,高追價都好金下喎~:x
今次終於忍唔住 訂左MK VII~ hahaha最喜歡胸口同對眼可以著燈
一有燈即刻唔同晒 充滿生氣 好似有生命咁 :$
1.做到出掌姿势
2.下庄唔会容易退色
其實HOTTOYS會唔會出一D高清HD1/6場景圖比人做擺設呢?
回復 20# 電魂

师兄,之前款款ironman系列都可以着灯ga bor :35:
最慘係無了期咁等.......:ar:
回復 13# kafai1978
出掌POST真係由MARK2到MARK7都做唔到,真係咁難既技術咩?
今次終於忍唔住 訂左MK VII~ hahaha最喜歡胸口同對眼可以著燈
一有燈即刻唔同晒 充滿生氣 好似有生命咁
電魂 發表於 6-8-2012 01:45 PM

師兄,全部Ironman都有燈架,
仲有手掌有燈,
如果MK2 Ver2,腳板底都有燈架.....:71:
回復 22# jackie1011

系啦。。。just like Mark 4 + Gantry果个gum....米几好~
招牌出掌pose
不脱色小褲褲
KAN0529 發表於 6-8-2012 01:30 PM

這是好多人的心願。
1.做到出掌姿势
2.下庄唔会容易退色 :71:
Mk4連地台係至愛!