Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoy Ironman同好吹水/分享討論區(開心討論,搞事勿進)

自從追左隻SAD貨IM4再放番之後...
HT出既GANTRY,MARK2 2.0,MARK 1 2.0,2011動漫版
全部都冇買到...
皆因高追SAD貨灰機+紛紅底+出掌不能
今次終於入左人生第一隻係HT訂既IRONMAN - MARK 7
希望HT會改好紛紅底同出掌
唔好令玩家失望呀...
回復 45# dengeki

如果suit up Gantry 可以做到Mark 2 Unleashed version对脚就正啦。。
回復 43# bunchan
景然!其實自己整唔整到架?用電腦?
好,等我放下毒先....!!!!!!!
Mark 6 Full Gear BD Ver.

其實佢個出掌post 會唔會留係DX 先出呢 ??? :66:
最好出裝著lRONMAN,如果吾得,都希望整到個完整除頭盔版,咁就正勒!
回復 49# kafai1978

等我今晚番去影下先
回復 46# andy74147
手掌就無咩機會架啦!其望唔好粉紅底就好了!
回復 49# kafai1978
放毒?做得好!毒下D師弟!HAHAHA:34:
回復 2# bunchan

我都係.....!
回復 5# kafai1978

哈哈....出唔完!但係如果佢出我會追曬....
回復 55# alan1128

倒时入2只lor...hahahaha
回復 7# kafai1978

無錯!咁鬼正!!!
回復 9# himgor

只會愈來愈貴!!!
好想買返前幾代,不過價格真係令小弟卻步,希望HT會出返mark III戰損 DX版,加Tony 發光心口 body