Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 今日去Hottoys訂Mark VII ,2013年中先派貨!

我覺得落訂又多左訂金~~可能遲下唔係500訂
今日仲派緊MK 2.....................
配合2013年5月套戲上:)
唔係呀嘛....小弟我第一次訂HT產品
要差唔多成年先有得拎, 我諗到時我都唔記得左=.=
I sure hope they don't close their business because I have over 10 pre-order receipts
好想知如果做晒D英雄戲之後,佢重有咩出呢?
jackie1011 發表於 4-8-2012 07:19 PM

未有大片或者英雄片嘅空檔可能又係番出舊物2.0 version之時...例子有Mark 1,T-800, Predator 2,Robocop...
今日仲派緊MK 2.....................
EvAnTiNg 發表於 5-8-2012 01:57 AM

分分鐘派足一年,搞到d人現在炒第一日單。
期望快d派贷齌比訂,望住張橙色單等到{:2_117:}
分分鐘派足一年,搞到d人現在炒第一日單。
khwong67 發表於 5-8-2012 08:04 AM

係啦,迫晒去第一日訂,連動漫三寶都迫晒去第一日攞...
ht遲的好似ex合金咁,delay到自己都唔記得有訂過
不過之前第1次mark3個時都係delay勁耐,但個時又無咁多人插ht?
ht遲的好似ex合金咁,delay到自己都唔記得有訂過
不過之前第1次mark3個時都係delay勁耐,但個時又無咁多人插 ...
kenneth35 發表於 5-8-2012 08:53 AM

以前吾係成日有新野出 , 有得訂已經好好勒 , 我都係mark 3 開始入坑 , 個時等下係好正常 , 又可能係價錢問題 , 當M記個d 12"嗱埋都要千尾2千既時候 , 9佰幾有隻可動12" Ironman , 真係等下都抵 , 不過時代進步 , 人既要求同慾望都係與時並進 :he:
EvAnTiNg 發表於 5-8-2012 01:57 AM

Unbelievable ........
回復 49# z21948814

別說笑 隻Batman 1989 不是有網友拿貨後post上網 我也差點不記得自己訂了 :66:
以前吾係成日有新野出 , 有得訂已經好好勒 , 我都係mark 3 開始入坑 , 個時等下係好正常 , 又可能係價錢 ...
dvddvdhk 發表於 5-8-2012 09:52 AM

個時我記得又係好似動漫定唔知咩鬼展覽後出MARK3,個時MARK3已經覺得好好,但點知係會有變色底橫,個時千中都已經話貴,點知而家拿埋隻隻都千中起步咁濟,但我又唔真係覺得進步左好多.....同埋可能太多新人中毒,所以攪到HT覺得自己自己越做越好,唔諗點再可以進步
其中一個減少玩既原因係實在等太奈...