Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 今日去Hottoys訂Mark VII ,2013年中先派貨!

回復  jackie1011

應該到出貨個日都冇新iron man 掛~...1/4除外~
sonsonsun 發表於 4-8-2012 07:28 PM

1/4 Ironman出就出硬gala,諗緊唔知出邊一代姐 :(
吾係喎 , 星期四個日同個同事出去訂 , 我訂batman , 而佢訂mk7 , 我聽住個sales話係出年年尾 , 吾通我聽錯 ??:@
吾係喎 , 星期四個日同個同事出去訂 , 我訂batman , 而佢訂mk7 , 我聽住個sales話係出年年尾 , 吾通我聽錯  ...
dvddvdhk 發表於 4-8-2012 07:40 PM

我fd 前日訂都係say 年中..不過都係預年尾ga la..

好奇一問..今日仲有冇人龍 ,要排街呢?
我fd 前日訂都係say 年中..不過都係預年尾ga la..
源泉立歃 發表於 4-8-2012 07:42 PM

咁又係 , 年尾都比早左佢勒 , 我個同事第一次訂ht , 佢話乜要咁耐既咩 ? 我話 , 而家出貨半年起碼啦 .
回復 31# basisworks

mk6有機~多人like~:36:我就like mk4多D~
回復 33# 源泉立歃

今日冇乜人排~:51:
唱番首明年今日先。
回復 33# 源泉立歃

頭先6點去,得10個人排啦。。
Hot toys 被寵壞了
[quote]回復  源泉立歃

今日冇乜人排~
sonsonsun 發表於 4-8-2012 07:50 PM
[/quote]
回復  源泉立歃

頭先6點去,得10個人排啦。。
bunchan 發表於 4-8-2012 08:34 PM

多謝師兄們報料:71:
下年 年中....

講開派貨日子,,,會否有陰謀論!?

今年年中訂,講下年年中,,, 下年年中 又動漫,,又有咩花神?

拎得貨黎 定 又趕住訂會場版!?

好忙WO∼幫我地安排埋節目
吾係喎 , 星期四個日同個同事出去訂 , 我訂batman , 而佢訂mk7 , 我聽住個sales話係出年年尾 , 吾通我聽錯  ...
dvddvdhk 發表於 4-8-2012 07:40 PM

HT staffs 講d野個個都唔同,我可盡信。
咁我咁遲訂就可能真係年尾啦.........
好彩今日三點幾冇咁多人排隊,所以小弟只排左15分鐘就訂到了......

嘩!HT嗰Website話Q1 2013啵。:30: 而SS仲話March 2013呀!:59: 應該唔冼到年中吟耐嗎?!如果係吟不幸的話到時MKVlll官圖都出咗啦!:42: