Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 今日去Hottoys訂Mark VII ,2013年中先派貨!

hot toys 賣紙賣到發, 仲強過蔡倫造紙
回復 4# jackie1011

成年咁耐..............就黎訂左都唔記得啦:!
回復 10# 布魯士

我都覺得要年半先有貨~:die:
回復 12# jackie1011

一定會呀!!!!!!!!!!!發夢個時!:66:
回復 15# jackie1011

出2.0~同DX law.................:30:
回復 17# sonsonsun
係連個版樣都唔記得,你再睇反新既開訂版,你就會覺得點解咁樣衰既隻野!我相信未羅mark3又開mark4訂果期渣住mark3 訂單D人,真係好想放走張單佢!
回復 19# sonsonsun
姐係候活無本事,做唔到野!:42:
回復 21# jackie1011

應該到出貨個日都冇新iron man 掛~...1/4除外~:36:
回復 20# sonsonsun
我諗到時再出TDKR dx13重有無人訂呢?
回復 22# jackie1011

佢做到都唔會做~只希望佢做好D黎緊既貨~:36:
回復 24# jackie1011

到時又大把人圍插~插住訂..........:38:
回復 24# jackie1011

800la~jackie~:77:
我都要努力!!!:53:
回復 25# sonsonsun
佢唔做下d咁強既宣傳,好難吸引到更多既客人,例如大陸市場,佢一定係想上市架條友!
回復 26# sonsonsun
真係出咁多重復既野,都有人訂?
回復 27# sonsonsun
你就係太過努力,你比左好多壓力我,我要追到你,除非我24小時玩td一日啦!haha^^:34: