Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 幾年前玩的RAH220拉打

MEDICOM RAH220系我十分鍾愛的系列, 細細只, 做工靚, 完全啪得住RAH301, 而且價錢平D, 玩起身都就手好多.
近日繼續將玩具由舊居搬來新居, 今晚輪到佢地~!

好可惜, 呢個系列出唔齊, 到STRONGER便停了?!, 只儲到榮光7人~~~~~~~~希望有日可以出埋另外的三只.

清楚記得那時是06年7年, 當時在TD上見到舊1號發售, 那時因為廣州無返貨買唔到在TD上講了句, 後來有位會員浩兄居然話可以幫手買, 並順路帶來廣州, 真系又感激又開心!
RAH220的舊1號和舊2號是其開山之作, 質素極高!
而因為系皮衫, 我亦唔太捨得玩, 於是便收藏入盒, 點知今晚開翻出來已經見到背後嚴重甩皮, SAD到無法子講, 無奈地又入翻盒, 一於無眼屎干凈.
但其實我系諗緊是否再買多一對, 可惜在網上完全找唔到.
恐怕呢張相會成為佢地的絕影.

本鄉猛 & 一文字隼人, 這兩只人間體是那是純屎興興購入的, 還不錯還不錯~~~~
呢個系列要係好低玩。就因為佢吔,攪到我入咗12"坑。
由舊一追到Stronger, 點知佢停左,真係好可惜。
呢個系列RIDER已儲齊,真係幾得吓,人形形態只儲了1至3號,其他太貴又限定(冇哂心機去儲佢)。全系列唯RIDERMAN因後追關係,係最貴嘅一隻。
Ot一下先,mr e大大,在強國上td要不要翻牆??
水水的基地
多年來都可正常上嚟的~~~~還好還好.
但FB和YT就一定唔得
我也很喜歡此套....因為平過12吋,當時打算儲榮光十人也不用太吃力,如大大所言,可惜出到七人已停
呢set也收齊了, 看來也要在他們分解前快拍作記念:49:
我都有 1 同 3 號 , 後尾就入左ht 12"深坑 , 好彩 , 暫時 1 號都未有溶膠現象 , 我入盒兼放入櫃 , 仲放埋防潮及防蟲珠 , 吾知咁樣係咪有d幫助 .