Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.30~~~Ultra Act~~~Ultraman (Version 2)

d相真係好正
不過我仲未入到手
skbe 發表於 5-8-2012 01:30 AM
多謝欣賞~~~~~今次吉田啲貨好似多過佐菲~~~~應該無咁難入手~~~~~:77:
大大 這支幾公分高??

可做出這張圖的姿勢嗎??
marvelman 發表於 5-8-2012 11:00 AM
160公分~~~~~呢個姿勢應該唔得~~~腰部關節有極限~~~~:54:
:56:吉田又入不到
睇相當止渴
多謝SOME大:79:
新版吉田外覲真係好好多  頭部改良得勁好 身材又正
artsung 發表於 4-8-2012 08:08 PM
THX artsung 兄支持~~~~~新版正常係要比舊版好啲GE~~~~:)
謝謝Somebody_Ex大..
小弟都未得閒拎隻咸蛋...睇到大大的相都開心!
TD玩具老師 發表於 5-8-2012 01:30 PM
THX 老師兄支持~~~~~~:77:
回復  marvelman

正常價三魚左右,現價錢已回落三魚尾至四魚頭,約160mm高,睇完段片可能會好想買,小心 ...
redcat2733 發表於 5-8-2012 11:30 AM
有埋廣告 link 添~~~~~~THX~~~~~:DD
吉田又入不到
睇相當止渴
多謝SOME大
一文字 發表於 6-8-2012 01:01 AM
THX 一文字兄支持~~~~~~~今次貨量多咗少少~~~~~應該有機會呱~~~~:(

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~~下隻 UA 分享應該會係 MAX 或者 GAIA SV ~~~~~:)
始終覺得暫時最靚既係"佐菲"...:71:謝some大有型post:77:
始終覺得暫時最靚既係"佐菲"...謝some大有型post
老文 發表於 6-8-2012 10:18 AM
謝老文兄支持~~~~~~~:)佐菲我暫時未買到~~~~不過唔想放棄~~~~:)
謝謝Somebody_Ex兄精彩的報告~~~非常好!!
回復 41# marvelman

唔知咁樣算唔算得,iPhone 相有點變形,實際會好一啲!:)

Woo, Ultraman:61:......Support support
It is very expensive for me:69:
:44:好貴的吉吉..............我又遲了:35:
這隻算是萬岱為了雪恥而傾注技術力的作品~~