Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol.30~~~Ultra Act~~~Ultraman (Version 2)

又話jean killer7月尾派貨!到家都夫未有電話!會5會訂左冇貨嫁?
zero0000 發表於 4-8-2012 12:16 AM
zero 兄~~~~~已經有朋友攞咗貨啦~~~~~:@你不如打個電話去 check check 呀~~~~~:)
小弟以正常價入手
新既素體真係好好玩~不過佐菲兄...小弟冇能力由天價請佢番黎都係果句,,慢慢等啦 ...
siu_jimmy 發表於 4-8-2012 12:51 AM
THX siu_jimmy 兄支持~~~~~~:) 畢竟佐菲日本都唔夠貨~~~~加埋嗰面有鋪屯積居奇~~~~香港又點會有得漏過黎呢~~~~我哋一齊等再販或奇遇吧~~~~:78:
支持some大report:71:
講真超人吉田真係出得好,
光線技有ultraman fer feel,好正:43:
真希望bandai出埋呢三隻超人呀!:73:
Support!!
Nice photos and introduction!! Hope you will also get Zoffy soon!!
Some大又出post,我一定支持!但請記住玩具需好,但也請多休息,保重身體
support Some兄!!!:71:

屈膝動作變得更自然, 比佐菲還要好。但係背中新關節有d弄巧成拙:42: 期待有7星 ver2啦:58:
諗住平既會入隻玩下
點知又係冇行貨...

希望迪加都會有ver 2:)
Support Some!

I'm waiting to receive this also:) Hopefully there's be a new version of Ultra Seven too
支持some大report
光線技有ultraman fer feel,好正
真希望bandai出埋呢 ...
圭圭圭 發表於 4-8-2012 01:02 AM
thx 圭圭圭呀支持~~~~~:) 出埋暗黑版超人都幾好喎~~~~~:handshake:
Support!!
Nice photos and introduction!! Hope you will also get Zoffy soon!!
herculesanakin 發表於 4-8-2012 01:08 AM
佐菲隨緣吧~~~~畢竟全系列我都無買齊~~~~少一隻半隻其實無所謂GE~~~~~~不過儲六兄弟係有興趣GE~~~~:DD
支持some大report
光線技有ultraman fer feel,好正
真希望bandai出埋呢 ...
圭圭圭 發表於 4-8-2012 01:02 AM

RHS has issue Ultraman already.  I love it... :shy:

Some, your works is always cool!  Hope I take take photos with mine today.  :)

And, add marks, of course!!
頭像被屏蔽

JEAN-KILLER一早已經輕輕玩過入返盒等搬去新屋.
http://blog.yahoo.com/_UI5LLSGAX ... ticles/641262/index

我覺得佢比吉田更正斗....吉田的股關節唔係咁好.....太勁, 所以有些硬企打八字企做唔到....
都係佐飛好D....但2隻一樣咁型係真的.,...

ZERO軍我儲哂啦, 只想BANDAI出埋ZERO同迪加的2.0版....
頭像被屏蔽
攪到我唔係咁想買麥斯, 一來唔識, 二來覺得無咁正, 三來無錢.....
頭像被屏蔽
支持some大~呢款新素體真係好得,無動作難到佢,期望笨大應用新素體係其它SHF系列...
對ultraman嘅愛已過~~~如果唔係實好金~~~:@
Some大又出post,我一定支持!但請記住玩具需好,但也請多休息,保重身體
frankfung 發表於 4-8-2012 02:06 AM
多謝 frank 兄關心~~~~~:77:現在身體還可以~~~~趁有團火時出多一兩個分享帖也不錯吧~~~~:65:
support Some兄!!!

屈膝動作變得更自然, 比佐菲還要好。但係背中新關節有d弄巧成拙 期待有7星 v ...
big9kan 發表於 4-8-2012 02:32 AM
背後關節好似一格格咁~~~不過其他角度睇都幾 OK GE~~~~:DD
十卜SOME大吉田正POST :):)
我遲D都應該會幫佢出個報告!