Toysdaily 玩具日報

查看: 13463|回復: 27

[報告] 動漫節終於入到手 – Star Wars Blu-ray Commemorative Figure Collection

去左幾日動漫節, 終於入到手 – Star Wars Blu-ray Commemorative Figure Collection

今次動漫節, 對STAR WARS 迷真係先苦後甜………

今次送o既box set, 1 set分 6 個EPISODE, 每個EPISODE 包括當中4個重要角色的造形:

BOX SET 盒脊印有該4個角色的照片, 6 BOX 合1, 合成STAR WARS 的一幅設計圖案。上為DARK SIDE, 下面當然係正義之師, 加上用紅藍色做成對比, 算係幾有心思:

戲肉黎喇…..

EPI
[/URL]

EPII

DOUKU 伯爵呀~~~~~~ :shiny:

EPIII

4手有劍袍O既GG 呀~~~~:D

最正version O既WINDU 呀~~~~~:35:

EPIV

EPV

EPVI

如大家細心留意, 會見到每一盒的背景海報, 正係果輯movie o既電影海報造形呀~~~ 成個box set o既design 真係堅正~~~~ :71:

謝謝觀賞 :64:
支持金水兄
吾錯既一set
如果我入左一定吾會拆盒

恭喜goldwater兄入到好物,
作為SW粉絲,入了這套一定唔會拆,
一來此包裝很正,唔捨得,
二來,如果係fans,這些角色的3.75一定已擁有,
所以這套3.75觀賞價值大過玩的意欲
可遠觀而不可.....唉....
恭喜恭喜,原來你仲豪爽過我:30:

裡面應該無碟:45:
包埋隻BLURAY>??????????????? :handshake:
恭喜金水兄. nice sharing.:)
恭喜goldwater兄入到好物,
作為SW粉絲,入了這套一定唔會拆,
一來此包裝很正,唔捨得,
二來,如果係f ...
大ken 發表於 2-8-2012 08:23 PM

我都唔捨得開....... :shy:

不過好想拎windu同dooku出黎把玩呀~~~ :no:
恭喜恭喜,原來你仲豪爽過我

裡面應該無碟
韋小寶 發表於 2-8-2012 09:15 PM

一日都係你啦..... 見到你入到手, 我又抵唔住頸...... :unhappy:

最後唔洗買$4000都入到手呢.....:)
係佢度真係買唔到2k野
無計
我都唔捨得開.......

不過好想拎windu同dooku出黎把玩呀~~~
goldwater 發表於 2-8-2012 10:30 PM

我不嬲都反對做收藏家的,
愛的玩具最多拍多幾張盒照,便唔理3721拆盒玩一輪,
但這套中的3.75,有好多都不難找,
dooku也偶然會在y記找到散貨,
靚仔版windu就有d難度.......
但真係要諗清楚:67:,
此套拆了其中一盒便價值大減了:36:
想問呢套野幾錢?我都見倒呢set野,以為自己眼花無理就行左去啦...!
係佢度真係買唔到2k野
無計
quincy 發表於 2-8-2012 10:35 PM

ching last day 又有去?
我不嬲都反對做收藏家的,
愛的玩具最多拍多幾張盒照,便唔理3721拆盒玩一輪,
但這套中的3.75,有好多都不 ...
大ken 發表於 2-8-2012 10:41 PM

有dooku 散貨 ? :shiny: 真係唔係好覺眼....... ching 下次又見到請PM..... :64:

我當中都有已經好幾隻呢.....  不過我唔會放出去架喇...... 個盒有少少"LUP"左.... 放出去都唔值錢... 不如留番比自己算~~ :78:

而家放O係OFFICE, 做野辛苦, 得閒抽一盒出黎把玩, 都幾開心呢....:73:

因為係LUNCH趕出去買, 跟住拎左3大袋番公司, 每次諗番, 感覺真係好爽皮... :$ 賣左佢, 回憶都冇埋呢....
很珍贵的收藏品啊。真希望我也是住香港的。