Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: goldwater

[報告] 動漫節終於入到手 – Star Wars Blu-ray Commemorative Figure Collection

除左ep5隻雪兵,公主 & ep6隻drive兵之外
其他都有齊了~~~~~

DOUKU個樣咁善良~~~:80:
this is really collectible set~~~!!:D
DOUKU幾時先有vintage ar????
ching last day 又有去?
goldwater 發表於 2-8-2012 11:16 PM

我尾二果日去多次
因為去HT訂野
佢隻Boba Fett臨尾降左一百,要買滿七舊先送
但七舊我又無野買
就算計埋我第一日張單(我買左6吋蜘蛛俠+ Vintage analkin)
都係得300
都仲爭4百
佢D Star wars又賣得貴
我行番出灣仔都仲平10蚊
所以最後得個睇字
除左ep5隻雪兵,公主 & ep6隻drive兵之外
其他都有齊了~~~~~

DOUKU個樣咁善良~~~
ernest1008 發表於 3-8-2012 09:37 AM

CHING 實有好多星戰....... :64:

24隻裡面, 我得9隻相同.....  :51:

成SET真係太吸引.....
我尾二果日去多次
因為去HT訂野
佢隻Boba Fett臨尾降左一百,要買滿七舊先送
但七舊我又無野買 ...
quincy 發表於 3-8-2012 03:16 PM

尾兩日係咪已經降左TARGET? 話說成SET TARGET SPENDING 原本要$4000.... $4000 點洗呀...... 唔係成斑FRIEND都鐘意SW, 跟本夾唔到$4000 啦.......

個TARGET PRICE 要一張單過呢.......
哈哈,我張相真係毒!!!:70:
呢set好正呀!!可惜動漫節呢幾日去左日本,剛剛先返來。
呢個box set 好正:handshake: 設計好有心思
請問師兄呢set賣幾錢架? 唔該
請問師兄呢set賣幾錢架? 唔該
tolete 發表於 12-8-2012 02:56 PM

呢SET唔賣架, 係買滿指定金額就送~

頭先睇番動漫節袋玩具, 見到有2 PACK Star wars o既trading card, total 13張:

vintage 有9張, 以下為其中8張, 係用番個packing card 同figure o既圖做設計:

背card 仲有人物介紹:

其中仲有幾張, 係clone war(定saga?) series o既背卡design:

其他ching 都可以睇下個膠袋有冇啦~
(應該係果日買左太多野, 個sales 幫我放左入去.......)
點解我無嘅?可否讓一pack比我?