Toysdaily 玩具日報

查看: 12469|回復: 22

[報告] 活方Herocross你去左未? 我比5+++++ (超多圖)

在尖沙咀活方的Herocross, 比想象中好。 任入影相之餘,又肯幫我影~ 所以有出賣自己的照片。  當日也敗家地買了事差不多3魚件衫 和 8魚半 1989 Batmobile (ebay 過千,算唔算抵見人見志,但見1:1真的喪了!  :46::46::46:

Cafe 食物一般,但隻碟有BAT LOGO朱古力粉又幾窩心~ :shy:

去相! 1:1 正到流眼淚... :$

估唔到男人胸脯都咁吸引~ SALES話非SIDESHOW貨,係隻GAME O既宣傳品:handshake:

"望咩望!"

半身像最靚都係TDK :handshake:

好正散件,每月一入入窮人~ :x

半身像重DETAILED過1:1 :x

場中最唔似O既小丑... :time:

好想攬攬~ :46:

入了Hotwheels1:18...:$ 始終呢個啱比例過HT果隻所謂1:6,又可以放係辦公室枱度~ 最後知道比佢昆多左三魚....

入了呢件衫... 送亞洲版漫畫一本:$

咖啡同小食, 不過不失啦:(

唔知執左未??? 2013。5。22 更生
我無收人錢,反之我重比錢參拜一翻,有愛師兄要快~ :$
呢度真係抵去 :$
不過係果個地段生存真係要好多師兄參拜, 重要定期放低香油錢.... :o
頭像被屏蔽

回復 4# douglaschan
Yes, 但佢地賣得超貴,7xx
街價應該唔過 400
頭像被屏蔽
回復 6# douglaschan
灣仔集成有一間見過
頭像被屏蔽

回復 4# douglaschan

我念係. 我唔見有街價喎. Yahoo 又無, 咪局住買囉... 佢原價應4魚, 我8魚米販家價囉. :cool: 如果集成有, 真係滄海遺珠.... EBAY 要過千 (重未計運費)....同埋果道D Playart 貴1魚左右, 所以幫襯都係買D第二度買唔倒O既產品。:shiny:
點解睇唔倒相???
有沒地址啊??:35:
唔知點解我都睇唔到…不過都幾想去
Is it a pop-up store (i.e., not going to last long)?
Is it a pop-up store (i.e., not going to last long)?
回復 11# chubbyman

尖沙咀重慶隔離的活方廣場。