Toysdaily 玩具日報

[其他] EX黑三一 QC問題集中貼

我隻都無事,質數幾好,玩左半晚,係塊胸甲比較鬆
ginson 發表於 3-8-2012 10:58 AM

我直情對唔到件甲落個接口位到,又唔敢太大力
我盒直頭無左架飛機呀!
ROBINMASK 發表於 4-8-2012 02:34

:@ 咁大獲 ~~~~~~ :Q
咁大獲 ~~~~~~
bbf1125 發表於 4-8-2012 11:00 AM

呢隻睇黎去番d大鋪買會有保障d…
呢隻睇黎去番d大鋪買會有保障d…
玩具人生 發表於 4-8-2012 11:24

我取貨果日都冇開個盒, 好在返到去睇過都冇乜問題 :(

我諗呢隻係我第一隻亦都係最後一隻 ex 合金 :78:
我左手的刀片中間的已甩出來了。
Mine is also similar, don't know if that's common........ I get it from superman.....
Anyone can get a change because of the gap?

我的黑三一無事, QC很好....
我嗰隻都ok,係雙腳D關節好實,唔敢咁大力驚整斷
胸甲其實係咪鬆嫁??點都合唔實
我嗰隻都ok,係雙腳D關節好實,唔敢咁大力驚整斷
hmsam76 發表於 4-8-2012 08:37 PM

隻腳一定會緊, 大力D都唔怕, 只要你系正確方向....
請問架黑飛機底下粒「参」字是否原裝已有?
或是用提供的「参」字裝上去?謝謝!
說明書有寫
但應該是壹, 不是参
那麼,黑飛機底是原裝有個「壹」字,不需要另外裝個「壹」字上去?謝!
配件一開始都有2個壹等你自己裝架
師兄, 你之前有冇玩過EX 系統?

個人見解: EX唔可以大動作架....扭得多必斷......你可以問下阿伯幫唔 ...
Usteakum 發表於 3-8-2012 10:06 AM

讚同!
我套 三一 Repaint, 一號斷手掌, 二號斷雙腳.......