Toysdaily 玩具日報

[其他] EX黑三一 QC問題集中貼

我隻都無事,質數幾好,玩左半晚,係塊胸甲比較鬆
頭像被屏蔽
玩時要小心,塊磁石會整花隻腳
ex合金, 除非我好鐘意個角色(e.g.柔王丸), 如果唔係真係唔會入手:(
Please help !!! 我玩左一陣隻腳板就斷左了,點算呀>T
xoxokin 發表於 2-8-2012 04:56 PM

Oh no, sorry to see that.
Please help !!! 我玩左一陣隻腳板就斷左了,點算呀>T
xoxokin 發表於 3-8-2012 08:56 AM

又係咁恐怖:ice::50:
昨天Check 件時, 黑三一的臉完全100% 変形!!!!!!即换啦!!!
頭像被屏蔽
星期三買回來仲未開,仲想唔開CHECK.等得閒先開來玩.但見到D QC咁多問題,如果依幾天唔開怕過幾個月先開發覺奶野就慘啦.
One of our member said that there is gap on hip joint, so I checked mine.
http://www.toysdaily.com/ ...
genesicgaogaiga 發表於 2-8-2012 10:44 AM

我個隻都有:50:

如果有師兄成功換到貨的請通知一下

還是有gap 算係正常的:44:
http://harisu819.blog26.fc2.com/blog-entry-331.html

這裡有張圖都見到係有 gap 的
請問EX合金件披肩係咪好似會溶膠痴實d金屬?
I chatted to supermXX, they opened 3 boxes and they also have similar gaps.
我盒直頭無左架飛機呀!
都好大問題~~~~~~~~~~~~~~