Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 初接觸HOT TOYS,想問問...

回復  bunchan

呢D都係粉紅色乳牛......
sonsonsun 發表於 2-8-2012 05:25 PM

我入坑都係後追Mark6+War Machine,果時Mark6同War Machine已經唔平,估唔到E+mark6,mark4重貴:help:
:42: 我都有追Ironman,好彩未算太貴。MK4, MK6, War Machine全部介乎1.5至1.8,MK5最低玩唔使1.....有時比d耐心搵下,可能買到平野,最緊要唔好急!:71:
soldierstory既門市到底係邊???

睇到出面有貼話今日好多人去換件,乜HT d野成日爛架咩=口=??

我都想知figure要點保養

見到官網有美國隊長登左出黎,一隻係復仇者時期,一隻係二戰時期(已經用左圓盾)
各位師兄覺得邊隻好d??我自己就想買二戰果款:handshake:
係HT公司追都有風險我以為佢地好有保證....但大家都唔鼓勵後追
各位師兄話HT成日出新野,咁即係mark 4有機 ...
可諾 發表於 2-8-2012 10:34 PM

機會比夠細:(
回復  可諾

去雞旺或現C點睇下~
不過真係唔太建議ching後追之前既iron man~除非想齊套~
如果唔 ...
sonsonsun 發表於 2-8-2012 04:22 AM

雞旺,現C點即係邊度^_^a""????

係HT公司追都有風險:Q我以為佢地好有保證....但大家都唔鼓勵後追
各位師兄話HT成日出新野,HT會唔會巧立名目出過MARK 4:x ??

好想要MARK 4呀:63::63:
雞旺,現C點即係邊度^_^a""????

係HT公司追都有風險我以為佢地好有保證....但大家都唔鼓勵後追
各 ...
可諾 發表於 2-8-2012 10:47 PM

E+買Mark7吧:he:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
E+買Mark7吧
DevilDavidHK 發表於 2-8-2012 10:49 PM

已經訂左喇:71:
回復  可諾

善哉善哉, 呢位大大仲苦追MK4做乜吖
MK8, 9 都可能就黎, 算吧喇
communistic 發表於 2-8-2012 11:23 PM
問心果句,mark 4同mark 7手工邊個好d??
其實我想要最初既紅金甲,但mark 3同mark 4比梗係mark 4靚d
而mark 4同mark 7大腿又唔同@@"
問心果句,mark 4同mark 7手工邊個好d??
其實我想要最初既紅金甲,但mark 3同mark 4比梗係mark 4靚d
而mark ...
可諾 發表於 3-8-2012 12:05 AM

梗係買新架啦~~~~  一代手工比一代成熟,    你睇 MARK 1 同 MARK 1 2.0 D 手工同頭像都唔同 ~~~~
梗係買新架啦~~~~  一代手工比一代成熟,    你睇 MARK 1 同 MARK 1 2.0 D 手工同頭像都唔同 ~~~~
bigmic2109 發表於 3-8-2012 12:24 AM

點解我成日上網睇拍賣,or一d師兄留言都話iron man三角褲個位退色.....???
係本身容易退色定,玩多幾次會咁?
搭單問問,訂完通常要幾耐先有得攞? thz~
回復 43# 軒少

at least 6 to 9 months ~~~  so poor
頭像被屏蔽