Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 初接觸HOT TOYS,想問問...

請問soldierstory既門市係邊??

我發想想買figure真係好似尋寶咁,同要識隆路,唔係行過都唔知有figure賣.. ...
可諾 發表於 2-8-2012 02:01 AM

追返隻iron man mark 4 恐怕要打包

C HING
我都熟旺角區,
邊度有玩具賣都略知一二,
唔熟路可以短訊約出黎交流下...:76:

不過要問點打理,保養...我就真係好皮毛...:67:
追返隻iron man mark 4 恐怕要打包
Gretzky99 發表於 2-8-2012 02:09 AM
:$:$邊度買到...
:76:回復 18# 可諾

丫烏仲可以見到臂架連 Mark IV...留意下
回復 18# 可諾

去雞旺或現C點睇下~
不過真係唔太建議ching後追之前既iron man~除非想齊套~
如果唔係D街鋪好多時見你新手就會呃你~MK3當MK4~都有ching中過~
重之小心!~唔識就係度睇多D問多D~歡迎入坑~:77:
如果後追現貨自己小心D啦 :26:
http://toysdaily.com/discuz/view ... tice&tid=188576
我係過來人 , 我曾經花咗2萬幾追回所有ironman, 現在有啲後悔 , 將來可能擺到變垃圾.
加上現在Hottoys未停過出新野 , 近呢幾個月落訂都落到窮 , 還要出貨時付尾數.
你不而留返彈藥追新野好過啦 , 如果你真係想追ironman, 你可以先追mark2 , mark5 ,這兩隻較接近正常價.
回復 22# eddieboy22

嘩,C HING,你對 ironman 都幾有愛架喎...

我由 mark IV 入坑,真係睇 mark I,II,III 唔上眼...

後來食左隻 mark IV 會場版咋,

放返 mark II,V 出去...
一隻半隻,
就追吧.
mark 4 真係幾正~~~~~~~~~~~:handshake:
歡迎入坑........ :o
回復 24# E神

E大又放毒.....MK4係正~
但我都放棄左後追~個時後追都係講緊1780....依家?
痴曬線:53:...
回復 26# sonsonsun

gum你快D追 Mark 4 + Gantry la...wakakkakakkka:75:
回復 27# bunchan

呢D都係粉紅色乳牛......
頭像被屏蔽

我都係新手,有少少問題想請教各位......
1.公仔會攞出來擺嗎?點處理積塵問題?
2.個盒又大又靚,你地會留嗎?留又無咁多地方。
3.丫烏 bid 單要注意 D 乜,點可以避免會有假單、報失單......

謝謝