Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LT. JIM GORDON Son仔開盒小報告~(多圖)

回復 293# cavslbj
無左啦!比左佢朋友仔LU!
回復 295# cavslbj
但係好似個個都想出GORDON WOO!其實戲入面都無咩重要角色要出,只有佢!
回復  cavslbj
唔好好似SON兄咁成日羅出黎玩呀,玩到手斷腳斷就大獲!
jackie1011 發表於 5-8-2012 01:59 AM

咁又唔好咁講,Son兄都係鍾意玩玩具姐:DD
回復 337# DevilDavidHK
MK4,MK6, WM都係1800-2000 各隻!好貴!
回復 341# DevilDavidHK
HAHA!又係不過其實間唔中真係要玩下,因為耐唔郁一郁有機會斷膠!
回復  DevilDavidHK
MK4,MK6, WM都係1800-2000 各隻!好貴!
jackie1011 發表於 5-8-2012 02:15 AM

我追MK6 同 WM果時都差唔多:(
回復 246# DevilDavidHK
大家同病相連!:79:
大家同病相連!
jackie1011 發表於 5-8-2012 04:21 PM

哈哈,不過都算好ka la,E+重貴:(
回復 248# DevilDavidHK
而家好似2200-2400,重唔知有無開過tim!
而家好似2200-2400,重唔知有無開過tim!
jackie1011 發表於 5-8-2012 04:27 PM

MK4會比較多新,應該
回復 243# DevilDavidHK

See my icon you will know why hahahah
回復 238# jackie1011

鐘意玩玩具有錯咩!!?!:53:
回復 252# sonsonsun
HAHA!無!不過唔好玩得咁多姐!如果BODY有問題咁點算呢?
回復 253# jackie1011

放入垃圾筒即可:45:
回復 242# jackie1011

仲有fox ar!:63: