Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] LT. JIM GORDON Son仔開盒小報告~(多圖)

回復 227# sonsonsun
你重有兩SET TIM之前!
回復 231# jackie1011

米就系∼∼放晒啦??
回復 229# sonsonsun
不過d隻係三隻之中係 係最收得既一部戲入面出現過,咁就最受歡迎架啦!
回復 232# bunchan
佢好似話佢屋企人要左?
回復 231# jackie1011

已被朋友收起了:unhappy:
回復 235# sonsonsun
你朋友唔同你一齊出去買件改裝,幫GORDON扮靚靚?
回復 234# jackie1011

我得一隻炸!:no:
回復 236# jackie1011

同bun大一樣~彩我都傻~:78:
回復 238# sonsonsun
咁你個FD中毒唔多深WOO!你要做野先得架!
回復  sonsonsun
不過d隻係三隻之中係 係最收得既一部戲入面出現過,咁就最受歡迎架啦!
jackie1011 發表於 4-8-2012 01:51 AM

都係因為Batman:(
回復  jackie1011

同bun大一樣~彩我都傻~
sonsonsun 發表於 4-8-2012 01:56 AM

毒下佢就會彩你:he:
回復 241# DevilDavidHK

hahahahahha 又想毒我mud啊
回復 240# DevilDavidHK
BATMAN咁多FANS我真係唔知道!其實係咪未出套戲已經好多人著迷左十幾二十年既呢?
回復  DevilDavidHK
BATMAN咁多FANS我真係唔知道!其實係咪未出套戲已經好多人著迷左十幾二十年既呢?
jackie1011 發表於 4-8-2012 02:29 AM

不過今次蝙蝠俠係拍得幾好
回復  DevilDavidHK

hahahahahha 又想毒我mud啊
bunchan 發表於 4-8-2012 02:28 AM

個個都想毒你,因為你太強大:he: