Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.114~~~格鬥妄想少女~~~Akiba Blue

來了!! 支持重妄想!! 痛車...看你唔到看你唔到看你唔到看你唔到
jono_grace 發表於 2-8-2012 04:52 AM
大家咁話~~~~痛車都係由他吧~~~~~呢套嘢流行期有限吧~~~~:(
我反而想要西裝戰鬥員多過瑪露希娜喎

痛車要三千幾, 算罷啦
davidki99 發表於 2-8-2012 02:35 PM
瑪露希娜點都吸引過戰鬥員呱~~~~~~:35:
十卜somre大入埋痛車再分享!:)
今日先入番紅咋, 呢隻或者等埋黃先一齊入
條頸巾造得靚過拉打呢﹗
insomniac 發表於 2-8-2012 04:10 PM
起碼長過一二號同V3~~~~~~~~飄起上黎好睇啲~~~~~~:)
唔係喎, 果陣睇雜誌圖係有關節架喎
garykctse 發表於 2-8-2012 05:45 PM
有關節~~~咁咪係 SHF~~~~~魂限味好濃~~~~~:Q
包裝好OLD SCHOOL∼!好正!!
sonsonsun 發表於 2-8-2012 06:04 PM
夠晒 colourful~~~~~~~~:DD

隻秋葉藍雖然透明件同體型一流,可動真係令人失望.....

Thanks for the great report!!!
fktuen 發表於 2-8-2012 06:14 PM
THX fktuen 兄支持~~~~~:) 對手夾唔埋係主要缺點~~~~~:oh:
起碼長過一二號同V3~~~~~~~~飄起上黎好睇啲~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 3/8/2012 01:30

提起領巾, 其實係好傳統, 因為科學戰隊之後所有戰隊都冇領巾架 :66:
我反而想要西裝戰鬥員多過瑪露希娜喎
davidki99 發表於 2/8/2012 14:35

果然小熊有印上去嘛

跟秋葉紅一樣, 沒附有MMZ人形實在可惜...
手榴蛋包飯 發表於 2-8-2012 06:19 PM
莫非小態係秋葉藍的重點~~~~~~:@ MMZ 人形要你另買一件玩具~~~~~:66:
十卜somre大入埋痛車再分享!
virtualman 發表於 2-8-2012 08:34 PM
THX virtualman 兄支持~~~~~:77:痛車無緣啦~~~~實在太貴~~~~:55:
今日先入番紅咋, 呢隻或者等埋黃先一齊入
msz006_ver.ka 發表於 2-8-2012 09:18 PM
黃下個禮拜見街啦~~~~~:73:

提起領巾, 其實係好傳統, 因為科學戰隊之後所有戰隊都冇領巾架
garykctse 發表於 3-8-2012 09:07 AM
以前啲特攝英雄好興整番條領巾~~~~飄飄下咁幾咁型~~~~~:!

在此多謝各位重妄想中的朋友支持~~~~~:77:下次秋葉黃分享要係八月二十號之後~~~~:64:
支持Some大正相;)
唉~~~~~~如果我七月唔係用錢用突咗,我都想快啲入秋葉藍~~~
宜家屋企隻秋葉紅好孤獨啊:sad:
支持一下~~!:$

>>絶招"萌萌麥林彈"夾手提槍的動作更不能造到

紅都係好勉強先做到:sad: 笨大竟沒有考慮招牌動作 失望:die:
支持Some大正相;)
唉~~~~~~如果我七月唔係用錢用突咗,我都想快啲入秋葉藍~~~
宜家屋企隻秋葉 ...
leo_yamtszfung 發表於 3-8-2012 09:23 PM
下個禮拜有秋葉黃啦~~~~不如儲埋一齊入手啦 leo 兄~~~~~~:71:
支持一下~~!

>>絶招"萌萌麥林彈"夾手提槍的動作更不能造到

紅都係好勉強先做到 笨大竟沒 ...
leah周 發表於 3-8-2012 09:53 PM
THX leah 兄支持~~~~~:)細心睇盒後面幅相~~~原來都係做唔到絶招動作~~~~:55:

嗯,秋葉黃未到,搵梓喵頂住先~
:46:好靚BODY.............妄想地遲了.............:(