Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.114~~~格鬥妄想少女~~~Akiba Blue

Some兄又玩埋 Akiba ranger:34: 我等埋下星期黃戰士才出Post

萌萌Gun自己都訂左,痛車睇見個價即時講~~~唔駛諗:31:

不過冇諗過HK官網咁快有得播
估唔到咁快又睇到大大嘅post
frankfung 發表於 1-8-2012 11:05 PM
多謝支持~~~~~~呢排真係好多嘢出~~~~~~:68:
十卜
套野真係好搞鬼...可惜咁快就完左
呢幾隻仲考慮中...驚入得隻人又想入埋架痛車...但個價 ...
D@ZAce 發表於 1-8-2012 11:24 PM
如果你住九龍區就可以等多一陣先入~~~~~:)港島區就無咁幸運啦~~~~:44:
唔駛諗,我都入左,仲差隻黃色。
Qoo 發表於 1-8-2012 11:31 PM
黃應該可以趕到星期五係香港買~~~~:)
some大補出個秋葉紅post
入埋痛車la
saga522 發表於 1-8-2012 11:34 PM
希望遲啲會補出埋紅啦~~~~~:)痛車成三千幾銀真係貴~~~由他吧~~~:(
支持....下次就可以齊人啦
支持some兄, 重妄想~:71:

some大遺忘介紹akiba blue的 熊bear bear 標誌:35:
來了!! 支持重妄想!! 痛車...看你唔到看你唔到看你唔到看你唔到 :67:
Support!! 估唔到some大都有玩呢套戰隊~看來黃戰士同痛車你都走唔到喇....
講開手臂差了一兩個可動關節,我 ...
EricBanana 發表於 1-8-2012 11:44 PM
THX EricBanana 兄支持~~~~~:) 我之前啲光美 SHF 對手都係咁~~~~硬係差啲啲可動咁~~~~呢個係笨大通病~~~~:(
估你唔到估你唔到   

連森大都入埋妄想戰隊

今次亞藍妹 QC 比上次紅大叔嘅真 ...
garykctse 發表於 1-8-2012 11:51 PM
Thx gary 兄支持~~~~~~我呢隻藍妹又幾OK喎~~~~:D我諗個問題多數係藍色唔小心飛咗落白色度~~~:( 瑪露希娜 會唔會係 Figuart Zero 度出呢~~~~~SHF 出人樣有危機喎~~~~:(
THX EricBanana 兄支持~~~~~ 我之前啲光美 SHF 對手都係咁~~~~硬係差啲啲可能咁~~~~呢 ...
Somebody_Ex 發表於 2-8-2012 01:07 PM

我反而想要西裝戰鬥員多過瑪露希娜喎

痛車要三千幾, 算罷啦
條頸巾造得靚過拉打呢﹗
真係估唔到some大會入Akiba
不過哩套劇確實對特攝迷有一定吸引力
timothy276217 發表於 2-8-2012 12:02 AM
咪就係係大阪時畀週圍啲商品廣告影響咗囉~~~~加上旅行心態買嘢係爽啲GE~~~~:DD
Some兄又玩埋 Akiba ranger 我等埋下星期黃戰士才出Post

萌萌Gun自己都訂左,痛車睇見個價即時講~~~唔 ...
williamhychan 發表於 2-8-2012 12:08 AM
william 兄重訂埋萌萌槍添~~~~~套劇確係吸引咗唔少朋友喎~~~~~~:35:
瑪露希娜 會唔會係 Figuart Zero 度出呢~~~~~SHF 出人樣有危機喎~~~~

唔係喎, 果陣睇雜誌圖係有關節架喎 :(
包裝好OLD SCHOOL∼!好正!!:$
隻秋葉藍雖然透明件同體型一流,可動真係令人失望.....:56:

Thanks for the great report!!! :71:
果然小熊有印上去嘛:shy:

跟秋葉紅一樣, 沒附有MMZ人形實在可惜...
支持....下次就可以齊人啦
一文字 發表於 2-8-2012 02:02 AM
下個禮拜尾就齊人啦~~~~~~:)

支持some兄, 重妄想~

some大遺忘介紹akiba blue的 熊bear bear 標誌
big9kan 發表於 2-8-2012 02:19 AM
熊啤啤 留番各位買隻返屋企發掘吧~~~~~:shy: